Egy kisróka befogása illegális?
Feljelented a szomszédot mert védett állatokat öl,kijönnek hozzá és megbüntetik súlyos pénzösszegre.
És amit mindenképp meg kell még tenned hogy átmész hozzá golfütővel vered szét a hülye fejét.
Az élet megteszi helyetem...
Én féltem a kisrókát. az a jó hogy biztos nem veszett! Van egy barátom aki állatorvos és aztmondta nem veszett és azt mondta hogy nem lehet feljelenteni a szomszédot mert az az ő területe
Attól hogy az ő területe, a rajta élő/odatévedt állatok nem az övéi. Ha egy kutyát vagy macskát pusztított volna el, ami mondjuk a sajátja, akkor is bűnt követett el.
Állatvédőknél, vadászoknál próbálj kérdezősködni, mi a teendő ilyenkor.
Egyébként szeretnéd megtartani?
Szerintem csak engedélyt kell rá kérni, + orvosi papírok beszerzése, hogy nincs fertőző betegsége.
honnan ilyen biztos abban, hogy nem veszett?
lappanghat benne a betegség
akkor megszerzem az engedélyt amúgy jól fogja magát érezni mert erdő mellet fogom tartani és tud majd vadászni is.
Nézzétek meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=d1G2yZMUNUQ
Első: a róka mióta védett??
Vadállat tartásához meg engedély kell, de megjegyzem, a róka sose lesz olyan szelíd mint egy kiskutya, mindig vad marad!
Szerintem jobban teszed ha beadod egy vadasparkba.
szia!
A noénál biztos gondoskodnak róla, ott sok kisróka él.
www.noeallatotthon.hu
érdeklődj ott, meséld el a történetét!
Amúgy ott van kézzel nevelt is, még fagyizni is elhordják! Nagyon szelíd tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!