Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit tudok tenni, ha a szomszéd...

Mit tudok tenni, ha a szomszédom, többszöri felszólitás ellenére, eteti a kutyámat a kerítésen keresztül?

Figyelt kérdés

Előfordult már hogy olyan dolgokat adott neki ami majdnem problémát okozott, pl.: műbeles virsli, romlott étel, csöves csont. Szeretnék tényleg ennek véget vetni. Megesik hogy amit átdob, napokig ott rohad a napon és csak utána találja meg, mivel néha esténként érkezek csak haza.

Mindemellett különböző dolgokat (felmosóvizet, kontaktfolyadékot stb.) önt azokra a helyekre ahova dobja neki a maradékot... Lassan folyton azt kell figyelnem mikor megy oda a kutya a keritéshez.

XXII. ker.

Előre köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 7. 21:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű eset.

Itt egy hasonló kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4802824-kihez..

2013. szept. 7. 21:14
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Szerzel egy kamu kamerát. Felhívod a szomszédod figyelmét, hogy felveszed, és bejelented, hogy birtokháborítást követ el amikor szemetet dobál az udvarodra. És ez neki igen sok pénzébe fog kerülni.
2013. szept. 7. 21:18
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Nadszovettel vond be azt a reszt, a kutyanak meg tanitsd meg, hofy csak a te kezedbol fogadjon el etelt.
2013. szept. 7. 21:24
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, nekünk is a gyökér szomszédunk régebben állandóan franciasalátát ad a kutyának és szegényke mindig kihányta. Most már abbahagyja, szóltunk neki sokszor és megunta vagy nemtudom...
2013. szept. 7. 21:24
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Elöször is NEKED kellene a kutyádat úgy megnevelni, hogy SENKITÖL ne fogadjon el semmiféle kaját rajtad kivül.
2013. szept. 7. 21:30
 6/13 A kérdező kommentje:
nem velem nőtt fel. már nehéz nevelni.
2013. szept. 7. 22:54
 7/13 A kérdező kommentje:
az lenne a lényeg, hogy hivatalosan kihez fordulhatok, mert már betelt a pohár...
2013. szept. 8. 02:29
 8/13 anonim ***** válasza:
43%

Ha itt ilyen kérdést teszel fel, rádripakodnak majd a kutyaoktatók, hogy rosszul neveled a kutyád...mert nem a nap 99%-ában vele foglalkozol.

A nádkerítés tényleg jó ötlet, bár én amióta felraktam, fasírtba kerültem a szomszéddal automatikusan, azért azt nem akartam.

Én azt tenném, hogy mondanám neki, valamitől nagyon beteg lett a kutya, el kellett vinni dokihoz...és hogy tényleg ne csinálja többet.

XXII. kerület jó hely, ott laktam 20 évig. :)

2013. szept. 8. 04:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

amúgy a kerületi jegyző foglalkozik ilyenekkel.

(Budafok, Városház tér :-) )

2013. szept. 8. 04:03
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Mondd azt neki, hogy beteg lett a kutya a mindeféle katyvasztól, amivel falatta, és igen magas állatorvosi számlát csinált. Vettél egy kamerát, és ha legközelebb is baj lesz, a filmen ott lesz a bizonyíték hogy ő etette, és az állatorvosi számlát legközelebb ő állja, és pluszban fel is jelented. -Nálunk ez bevált, azóta még a kerítést is elkerüli a szomszéd, csak addig volt "cuki és éhes" a kutyám számára, amíg rizikó nélkül lehetett a konyhamalaca...
2013. szept. 8. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!