A vadállatok miért támadnak, ha érzik, hogy valaki menstruál?
Figyelt kérdés
Egyszer volt a tvben,hogy megölt egy nőt vmilyen állat az erdőben,mert menstruált a nő.2014. márc. 16. 21:20
1/23 anonim válasza:
Mert a vadállatok szaglása általában nagyon fejlett és megérzik a vér szagát.
2/23 anonim válasza:
Nem azért támadnak, mert valaki menstruál. Lehet, hogy a vér szaga egy kicsit jobban vonzza őket, de amelyik állat egy menstruáló nőre támad, az egy nem vérző férfira is rátámadna.
Azért konkretizálhatnád, hogy milyen támadásra gondolsz.
3/23 anonim válasza:
A volt tanárnőmre egy őz támadt rá, ugyanilyen okból kifolyólag. A vér szaga miatt, de hogy pontosan egy őz, ami elvileg növényevő, miért támad egy vérző lényre... jó kérdés!
6/23 anonim válasza:
Ez szerintem nem teljesen fedi a valóságot. Egyszer lovakkal terepeztünk, és az enyémet megtámadta egy őzbak. És sem menstruáltam, és a ló sem sárlott, egyszerűen beteg volt az őzbak, megindult, és pont mi kerültünk elé. Szerintem egy menstruáló nőre támadó állat ugyanolyan eséllyel támad rá bárki másra, hiszen mi van a sok férfival, akit mondjuk Ausztráliában dingók öltek meg, vagy bármelyik Szibériai macsóval, akikre medve támadt? Ha egy állat emberre támad, akkor édesmindegy neki, hogy menstruáló nő, vagy férfi-e az áldozat, úgyis arra fog menni, aki rosszkor van rossz időben.
7/23 anonim válasza:
Az őzbakot nem lehet alapul venni, ivarzási időben mindennek nekimegy.
A háznál tartott őzbakok végét is az első ivarzási időszak szokta hozni, amikor felnyársalják a gazdájukat is.
8/23 A kérdező kommentje:
Azt hiszem egy őz volt,és a híradóban azt is direkt hangsùlyozták,hogy menstruált a nő. Csak nem emlékszem miért..
2014. márc. 17. 22:44
9/23 anonim válasza:
A híradóban elég sokszor vonnak le hibás következtetéseket, én kétszer is megkérdőjelezem, amit ott hallok. A véleményem nem változik, szerintem valamilyen módon csak rá akarták kenni a nőre, mintha az ő hibája lenne, könnyebb azt mondani, hogy menstruáló nő volt a támadás kiváltó oka, minthogy elfoglalta a település az állatok életterét, emiatt azok mindenkinek nekimennek, aki csak a szemük elé kerül.
10/23 anonim válasza:
Mert szerinted a híradó korrekt és pontos tájékoztatásról szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!