Milyen állat ez (bocsi, hogy a vadállatok kategóriába teszem fel a kérdést, de ez nagyon vad volt :D)?
Figyelt kérdés
Kb. 6cm hosszú és 7 cm széles, a mennyezetet teljesen összemocskolta a szárnyával. Rovarirtóra immunis volt, de a seprűre nem :D Kemény teste volt. Mi ez, légy, lepke, mutáns, vagy micsoda?
Képek itt (kicsit ki lett lapítva, de szerintem így is be lehet azonosítani):
2012. aug. 10. 21:27
2/24 A kérdező kommentje:
Igen, még akartam mondani, hogy összemocskolta a mennyezetet. Biztos, hogy csak egy lepke? Akkor csórit nem kellett volna kinyírni :D
2012. aug. 10. 21:37
3/24 anonim válasza:
ó ez egy mutáns vadállat, vigyázz vele, mert éjjel rászáll az arcodra és beleszarik a szádba:D:D
4/24 A kérdező kommentje:
Akkor még jó, hogy szétvertük, mert akkor szarrágó lett volna belőlünk :D Egyébként azért volt furcsa mert elég agresszívan viselkedett, olyan volt, mintha meg akart volna minket támadni - szó szerint üldözött minket :D
2012. aug. 10. 21:45
5/24 anonim válasza:
az is lehet, hogy valami földönkívüli lény, tehetted volna az ezotéria kategóriába:D:D
6/24 anonim válasza:
Most mért lett törölve a kommentem? :( Én igazán csak segíteni akartam.
7/24 A kérdező kommentje:
Lehet :D Egyébként eltettem a hullát, nem tudom, hogy ilyennel lehet-e zaklatni egy rovarszakértőt, lehet? :D
2012. aug. 10. 21:58
8/24 anonim válasza:
miért ne lehetne?:D
(de ha akarsz egy kis viccet, éjszaka rárakod valakinek az arcára:D úgy fog kiugrani az ágyból..xD)
10/24 Mátranováki Fényevő válasza:
Agrius convolvuli (szulákszender) vagy Hyloicus pinastri (fenyőszender). Pontosabban nem tudom megmondani ilyen állapotban. Ártalmatlan, csak a fény vonzotta be valószínűleg. :D (Bocs a késői válaszért, most láttam meg a kérdést. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!