Brüll Adél kérdése:
Mennyibe kerülhet egy panda kb?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 21:05
1/11 anonim válasza:
A panda nem vásárolható piaci termék, így nincs ára. Védett, veszélyeztetett faj.
4/11 anonim válasza:
A feketepiacon biztos be lehet szerezni ezt is. :D
5/11 anonim válasza:
~ 5millio dollar. Termeszetesen illegalisan, de ilyesmi arakkban gondokozz.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom mi volt az elsővel a baj. Pandát nem lehet vásárolni. Eszmei értéke van, ami nem eladási ár, hanem kiróvandó büntetés, ha valaki megöli, befogja stb.
7/11 anonim válasza:
Úgy tudom minden panda a kínai állam tulajdonát képezi, de lízingelve darabja 100 millió forint. Tapasztalatok szerint egy állatkert látogatottságát akár 20 százalékkal is növelheti egy panda, szóval így is megéri beruházni rá. :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem küzdj érte, megéri:) sok sikert! kis bukfenc nagy bukfenc
9/11 anonim válasza:
Egy. kinai allatkert 1000000 dollarert berelt egyett egy evre szaporitas celjabol.
10/11 Balogh Zotya válasza:
minden panda a kínaiak tulajdonába van,amiket állatkertbe látsz azok csak "kölcsönbe" vannak ott,max "bérelni" tudsz de azt horribilis áron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!