Egy hím oroszlán vajon mennyibe kerülhet egy állatkert számára?
Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból :)2010. aug. 10. 19:17
1/11 anonim válasza:
Hát, nem vagyok benne biztos, de szerintem 7-8 számjegyű összegről van szó.
2/11 anonim válasza:
A hím nem hiszem hogy többe kerülne mint egy nőstény
3/11 A kérdező kommentje:
Én is milliókra tippelek :)
2010. aug. 10. 19:22
5/11 A kérdező kommentje:
Megvenni.
2010. aug. 10. 21:19
6/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha ügyesek, akkor szerintem semennyibe, mert elcserélik egy állatukat egy oroszlánra egy másik állatkerttel.
7/11 anonim válasza:
egy hétköznapi szürkefarkas 200 ezer, tehát nem olcsó... :D miért, fogsz egy oroszlánt, és eladod? :D
8/11 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg az állatkertet! (Csak nem tudom, hogy éred el a szóvivőt. /Hanga Zoltán, legalábbis pár éve még ő volt/)
Most néztem a honlapjukat, hát a fórum helyén egy nagy üresség van! :( Pedig ott megkérdezhetné az ember.
9/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Szerintem 1-2 millió lehet.
10/11 anonim válasza:
Közben megtaláltam az emailcímét! Ha állati* kérdésed van, akkor szerintem írj neki! hanga@zoobudapest.com
*állatkerti állatokat értve ezalatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!