Nagyon szeretnék egy capuchin (csuklyás majmot) viszont nem tudom hogy honnan és hogyan szerezzek be egyet . Ha tudnátok segíteni honnan lehet ien kis majmot szerezni az kérem segítene nekem? KÖSZÖNÖM
Így sajnos kicsit macerás nekem álatot szerezni .
valamien különleges módon nekem úgy tünt hogy ez a kis aranyos majmocska meg felelő társ lenne nekem .
az elhelyezések nem nagyon lenne baj egy 450 négyzetméteres házban meg a táplálásával sem mert minden szükségleteit kielégitö gyümölcsöt növényt meg tudnánk neki teremteni és pénzt sem sajnálnának rá a Szüleim csak honnan szeretem meg a kis majmot legálisan ????????
Nekem patkányom van. Egyáltalán nem undorító, ha jó kezekben van nagyon szelíd és intelligens kis állatka :)
Lehet tanítani trükkökre, hihetetlenül okosak :D
Teljesen legális, viszonylag olcsó, és nagyon muris :D
Tényleg szerintem is aranyosak a Patkányok unokatesomnak nagy barna egerei vanak elöte neki tompaorúpatkánya volt szoval tudom hogy nagyon cukik .
Nem akarok az olvasók szemében válogatosnak tüni csak valamiért ehez a majmocskához húz nagyon a szivem .
Válassz antiallergén kutyát, például máltai selyemkutya, uszkár, vagy kínai kopasz kutya.
Macskában is ott van a szfinx macska.
Kölyök vagy még, így inkább lebeszélek a majom tartásról. Majom az olyan, mintha a legrosszabb kutyát, macskát és gyereket egybe gyúrták volna. Sose lesz teljesen szelíd meg szobatiszta se. De ez még a kisebbik gond.
A nagyobbik gond, hogy 2 gond adódhat: 1. A majom veled kezd el rivalizálni a kajáért, az ételért, stb. Ennek meg nem lenne szép eredménye, főleg, hogyha akkor történik mikor egyedül vagy otthon. Az ilyen kis majmokban elég nagy erő van. A tipikus kicsi a bors, de erős esete áll fent náluk.
2. Valakit kiválasztana párjának közületek, és mást nem nagyon engedne a közelébe. Ha kell, még harapna is, ha úgy érezné bajba van a ,,szerelme".
Ezek meg olyanoknak is gondot okoznak, akik már jó pár éve tartanak mindenféle állatot.
Inkább keres más állatot és próbálj meg barátokat szerezni.
Tartsatok uszkárt.
A vedlési módja miatt lehet a szőrallergiásoknak is tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!