Nagyon szeretnék egy capuchin (csuklyás majmot) viszont nem tudom hogy honnan és hogyan szerezzek be egyet . Ha tudnátok segíteni honnan lehet ien kis majmot szerezni az kérem segítene nekem? KÖSZÖNÖM
A mostani arab osztálytársamnak volt egy majma, nagyon szerette míg tavaly be nem költöztek ide Magyarországba. Nos a majmot szerette volna hozni de itt abszolút nem adtak nekik engedélyt, plusz behozatala, tartása is eget verő összeg. Amilyen egzotikus gyümölcsöket eszik, nevüket se hallottam azoknak amiket annak a majomnak adni kell naponta.
Esetleg ha örökbe fogadnám egy állatkerti kis kapucinust?
Örökbe lehet fogadni, de nem lesz a tiéd.
Kikerül a neved egy táblára, valamint némi pénzzel hozzájárulsz a gondozásához, etetéséhez.
Akkor tarts inkább kutyát :D
Nem igényel annyi helyet/pénzt/engedély/speciális ellátást mint egy majom, és a legtöbben nagyon hegyezik a fülüket, mikor beszél hozzájuk a gazdi :D
Te elmondhatsz neki mindent, ő meg boldog hogy foglalkozik veled, hallja a hangodat :D
És azok a barna szemek! *.*
Ráadásuk kedvedre dögönyözheted, sétáltathatod, trükkökre taníthatod, amit egy majommal nem annyira egyszerű kivitelezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!