Ha összecsapna egy szurke farkas egy kutyaval (kau, kaj, kangal) ki nyerne? Ez egy elmeleti kerdes csak. Tudom hogy ilyen nem tortenik csak kivancsi vagyok
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 21:27
1/8 anonim válasza:
az attól is függ mekkora farkasra gondolsz (kifejlett abból is kisebb nagyobb meg a kutya méretével is ugyanez ha megírod talán tudok segíteni.
2/8 A kérdező kommentje:
farkas a teli bundajaval asszem a legnagyobb eddig 93kg volt ugyhogy egy olyan 70-80kg-os farkas [link] a legalso kep a feher bundaju farkassal.
a kutya is legyen egy jol kifejlett kau pl. 60-70kg kozotti.
2013. júl. 5. 21:37
3/8 anonim válasza:
akkor a farkasnak az az előnye mivel vad állat erősebb az állkapcsa az összes kutyánál és kicsit mozgékonyabb is,de a kutya pedig mivel emberrel él így hát a harcban még nem látott technikákat is alkalmazhat ami összezavarja a farkast meg a kau az juhász kutya tehát neki is megvan az az adottsága,hogy mozgékony és egy kicsit a szerencsén is múlik.Itt egy kép: [link] szerintem a kép sokat elárul
4/8 A kérdező kommentje:
2 kangal azért nem kis falat es úgy látom hogy a farkast meglőtték. :) de köszi a választ :)
2013. júl. 6. 15:31
5/8 anonim válasza:
nagyon szívesen és nem láttam,hogy meglőtték
6/8 anonim válasza:
Szerintem a farkas lenne előnyben, mivel ragadozó. Azt is meg kell jegyeznem, hogy tényleg nagyon kevés esélye van, hogy összecsapjanak, mert a farkasok falkában mozognak, vadásznak! Tehát szegény kutyát többen támadnák meg!
7/8 anonim válasza:
ha farkas egészséges, kifejlett példány akkor semmi féle kutyának nincs esélye. a farkasnak a kutya is préda:) Anatóliában, ahol jóval kisebbek a farkasok mint Erdélyben, 2-3 kangal tudja csak megölni.egy az egyben esélytelen. erdélyben nem ritka a 70-80 kilós farkas, sokkal gyorsabb mint a kutya, 3-szor erősebb, és nem fárad el, nagyon szívós. pik-pak megölné a kutyát és jóízűen el fogyasztaná. ezért van a csobánoknak sok kutyájuk, de még így is nehéz.
8/8 anonim válasza:
àllandó téma ez az oldalon, fel kellene már fogni:
a farkas az f a r k a s ! Nem kutya! Nem pitbull meg mittudomén milyen fajta. A kuvaszt is megeszi a farkas, ha jól fejlett példányról van szó. Vadállat, nem háziállat..... farkas rulez. Pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!