Kosaroli10 kérdése:
Szerintetek a farkas-ok át jönnek Erdély-böl Magyarországra?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 08:41
1/11 Antimod válasza:
Erdélyből úgy tudom nem jellemző, a Felvidékről azonban gyakran kószálnak át példányok, sőt úgy tudom, Nógrád határ menti erdeiben már meg is telepedtek.
2/11 anonim válasza:
szerintem elég nehezen, pláne, hogy a határ menti rész elég síkvidék , nem hiszem, hogy rohangálnak a szántóföldön a farkasok
3/11 anonim válasza:
Borsodban, Aggtelek környékén vannak farkasok. Ezzel nincs semmi baj, ők jobban félnek az embertől, mint mi tőlük. Romániában medve, farkas él szabadon, ha az emberek betartanak bizonyos szabályokat, semmi baj nincs.
4/11 anonim válasza:
Javítok:
Szerintetek a farkasok átjönnek Erdélyből Magyarországra?
5/11 anonim válasza:
Bizonyára jönnek, mert már jöhetnek, hála az utóbbi évtizedekben eluralkodott mélyökölógikus szemléletnek...Harminc éve még, ha átkeveredett hozzánk délről egy farkas, vagy felvidékről egy medve ,azonnal hisztérikus félelemkampányt indított a média, a kirándulók messze elkerülték a környéket, a vadásztársaságok pedig azonnal rohamra indultak a kilövésére. Változnak az idők s velük mi emberek...
6/11 KisHeszusz válasza:
Ha kukacoskodó akarok lenni nem, mert Erdélyből maximum a Partiumba mehetnek át. :)
Nógrád és BAZ megye ahol szoktak jelenteni farkasnyomokat.
7/11 anonim válasza:
Én még nem hallottam róla, hogy valaki farkast látott volna otthon (az ukrán-román hármashatárnál). Valószínűleg azért, mert úgy általánosságban nem nagyon jönnek ki a hegyi erdőkből (szerintem). Azok meg még jóval messzebb vannak a határtól.
8/11 Tom Benko válasza:
Nem igazán, kissé körülményes lenne nekik, de nem zárható ki. Felénk (Nógrád) már volt szerencsém látni nyomát. Sőt, pont minálunk mostanság egy bamba medve kószál.
9/11 levixD válasza:
Attól függ, ha sok bolhát hoznak akkor a határ magyar oldalán a vámosok nem engedik át őket :)
10/11 anonim válasza:
Mióta Erdély is EU-s tagállam, azóta átjönnek, mert már nem kérik tőlük az útlevelet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!