Ha egy állatkertben kiszabadul egy oroszlán vagy tigris vagy egy farkas, mit csináljon, hova fusson/menjen az ember?
Köszi az első két hozzászólást! Hát nekem biztos nem lenne hozzá merszem még egy kutyával szemben se, hogy elfutás helyett, felé rohanjak, bátrak vagytok, és szerencsések, hogy nem lett bajotok... :)
Az utolsó hozzászóló: Ne haragudj, de ez szerintem hülyeség, nagyon sokan mennek sokszor állatkertbe, én is voltam már vagy egy tucatnyiban és van amelyikben többször is...
És a kérdésre nem feltétlen a rendszeresen állatkertbe járók tudnak csak válaszolni, hanem aki ismeri a vadállatokat, vagy látott hasonló műsort...
Kicsit későn reagálok, de a közérdek nem tűri a hallgatást. A vadak által szétmarcangolt tömegeken már sajnos nem segíthetek, de a többieknek néhány praktikus módszer:
1. Rohanjon a büfébe, egy jó sör megnyugtatja.
2. Bújjon az oroszlánketrecbe, az éppen szabad.
3. Rendezzen ámokfutást, akkor a vérengző fenevad a kollégájának véli.
4. Ugorjon be a mérgeskígyók közé, azoktól rettegnek ezek a bestiák.
Nem olvasol UFO-irodalmat, itt van a kutya elásva...
Apropó, kutya: Zöldítettem Korrupt Jagelló válaszán, mert jót írt, de különösebb hozzáfűzni valóm nem akadt.
Való igaz, élcelődöm a kérdéseden, de nem azért, mert lehetetlen, hanem, mert naiv. A vadállatok ebben a helyzetben zavarodottak, menekülni akarnak (lehetőleg a saját ketrecükbe, ha visszatalálnak), mondhatom, pont az jár a fejükben, hogy rád rontsanak, és kéjjel szétszaggassanak. Dafke nem fogok utánanézni, hány efféle elszabadulás történt, de ha te már úgyis vágod a témát, készíts magadnak statisztikát arról, hogy a nyilván riasztóan nagyszámú eset közül hány végződött durvább emberi sérüléssel, és gondold át, hogy érdemes-e komolyan venni magadat.
Az eddigi tapasztalatok éppen az ellentettjét mutatják: Inkább az emberek szabadulnak el a vadállatok között, és folytatnak esztelen gyilkolást, jóval nagyobb valószínűséggel. Sajnos, az efféle felebarátaink ellen nem sok esélye van a gondolkodó lénynek, legyen az szürkemedve, bölény vagy ember. Ha tehát szerinted az esemény valószínűsége adja meg a kérdésed értékét, akkor az a vaskos tényeknek ütközvén megintcsak illékony ábrándként foszlik szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!