Ha egy állatkertben kiszabadul egy oroszlán vagy tigris vagy egy farkas, mit csináljon, hova fusson/menjen az ember?
Semmi naiv nincs a kérdésben, ez csak egy KÉRDÉS, amire vagy normálisan válaszolj, vagy inkább sehogy...
És bár nem fogsz utána nézni, de igenis rátámadnak az emberre a kiszabadult állatok, nem egy tigris vagy más nagymacska okozott súlyos sérülést és halált is, szóval nem ha valaminek nem nézel utána és fogalmad sincs róla, akkor inkább ne írj róla. Azt meg egy szóval se mondtam, hogy az ember nem veszélyes, és nem támad rá az állatokra, de nem az volt a kérdés, hogy mit tegyen az oroszlán, ha szembe találja magát egy vadász puskájával, ne kalandozz el... Szóval amit írsz vagy nem igaz, vagy a nem a kérdéshez kapcsolódik, te inkább csak a konfliktust keresed, de élcelődj inkább máson! Bár inkább keress valami más hobbit...
Nem is a kérdésben van a naivitás, hanem benned. Jól van, jöhetnek a pontos adatok az állatkerti és a közúti balesetek gyakoriságának összehasonlításával, ígérem tanulmányozni fogom.
"amit írsz vagy nem igaz, vagy a nem a kérdéshez kapcsolódik"
Ahhoz képest eléggé találva érzed magad, más egy szmájlival elintézte volna a pofa sört meg a mérgeskígyókat.
Ha már ennyire erőlteted, javaslatom, hogy az illető ne menjen sehová, ám ha az állat támadólag indul felé, üvöltve és hadonászva fusson vele szembe, hogyha viszont az meghátrál, semmiképpen se akarja sarokba szorítani, mert azzal újabb támadásra ingerli. Szerintem erre a pompás tanácsra már tényleg csak csettinthetsz, garantáltan benne van az általad normálisként értelmezett tartományban. Kérdés, hogyan alkalmazod a gyakorlatban.
Igazad lehet, szerintem jó az ötlet, hogy tömegben kell maradni és reménykedni... :) Mondjuk szerencsére(?) eddig sosem voltam még úgy állatkertben, hogy olyan nagy tömeg lett volna...
Köszi a választ! :)
Ha egy elszabadult tigris üldözőbe vesz:
Rohanj tömegbe és lökj magad mögé pár embert. Önző megoldás, de Te megúszod XD
Ha egy elefánt:
Rohanj egy épületbe vagy ugorj be a halastóba.
Ha egy krokodil: föl a fára.
Ha egy medve: Cseszheted. A medve föl is mászik a fára, be is ugrik a vízbe és még a kilincset is tudja használni, ha bezárkózol a mosdóba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!