Szerintetek milyen hatása lenne a családomra, ha vennék egy kis hiénát?
Figyelt kérdés
Egyáltalán lehet valahol szelídített hiénát kapni? Olyan aranyos állat és még jó házőrző is lenne. már van egy kutyánk és anyámék még egy hörcsögöt sem engednek mellé, viszont a hiéna az más.2013. márc. 31. 22:19
1/18 anonim válasza:
Vegyél inkább oroszlánt, az sokkal cukibb.
2/18 anonim válasza:
Azért este megnézném a fejed, amikor melletted vIsitana egyet.
3/18 anonim válasza:
azt mondmár meg nekem hol szerzel te hiénát?
4/18 A kérdező kommentje:
De pont azt bírom, ahogy röhög.:D Elijesztené a betörőketXD
2013. márc. 31. 22:40
6/18 anonim válasza:
Ez érdekes, de ettól függetlenül verd ki a fejedből ezt a hülyeséget!
7/18 anonim válasza:
Egyébként: [link] elolvasod és rájössz 1.: Veszélyesek 2.: Veszélyeztetettek 3.:Dögevők (4.: Sok a hülye szülő)
8/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ha az oroszlánok közé esett volna, ugyanez lenne a végeredmény. Amúgy igaz, nem akarom őket veszélyeztetni, még csak az hiányzik, hogy kihaljanak:D
2013. márc. 31. 23:10
9/18 anonim válasza:
Elijesztené a betörőket? Ha szelíd lenne, ő lenne az első akit kilopnak a kertből.
10/18 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy 10-12 éves vagy.Egy hiéna nem egy kutya.Megenne mindannyiótokat de elsőként a kutyádat bármilyen nagy is a kutyád.Amúgyis vadállat és nem lehet szelídíteni meg pont nem házőrző.Ezen a házőrzősségen én majdnem meghaltam -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!