Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Suerintetek 1 pitbullnak...

Suerintetek 1 pitbullnak mennyi az esélye 1 szürke farkas ellen? Szerintem 0%.

Figyelt kérdés

2013. jan. 13. 14:17
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem, miért tetted fel ezt a kérdést, ha te úgysem adsz igazat másnak, te csak a saját véleményed hajtogatod! Egyébként is, akit ilyen beteg téma érdekel, és amellé még lököd az agyzsibbasztó köretet, hogy "ilyen Youtubos videón kinyírta ez a Kangal a Pitbullt, meg véres farkas küzdelmek", annak simulna ki az EKG-je...

Mit lehet ebből levonni, hogy te is csak az interneten okoskodsz, de az élet úgy orrnyergen vágna, mint vakondot a rotációs kapa. De osszad tovább az észt, egyszer csak mondasz valami okosat is!

Bocs az offért...de egy ilyen kérdésre nem lehet ÉRTELMES választ adni...

2013. febr. 23. 21:30
 32/44 A kérdező kommentje:
Ha tudnád ez egy elméleti kérdés és a discoverin is feltették mégpedik olyat hogy egy jegesmedve megölnée az oroszlánt.Éshát itt azért sokan írtak hozzám hasonló válaszokat.Deha 1x azt mondja EGY SZAKÉRTŐ hogy a farkast úgysem ölné meg a kutya akkor az 99%-ban úgy van.Nemhiszem h. ti jobban tudnátok nála.Deha jobban tudjátok adjatok v.mi bizonyítékot.Énűha kell adok neked ésmár ezelőtt is említettem a kangalok erdélyben c. weboldalt DE LÁTOM BELE SE OLVASTAL MERTHA ELOLVASTAD VOLNA AKKOR EM EZT íRTAD VOLNA.DE B*SSZ RÁ.Ha ti jobban tudjátok mintt a pászztorok meg akik a farkasok közelében élnek akkor gratulálok mert nagyon okosak vagytok.
2013. febr. 24. 13:37
 33/44 A kérdező kommentje:
Ja..még olvassd el a 3. válaszolót mertt nemakaródzik leírni.Azért pedig neki 100%-ban igaza van komolyan azért gondolkozzál már.A farkasnak a fejére 3x több izom tapad és az izomzata 3x erősebb mintt a kutyáké.A harapása 2x nagyobb és a fogai is 0.5-1cm-rel nagyobbak.TOMBOLNAK BENNE AZ ÖSZTÖNÖK és arra született h. ragadozó legyen.Ha a méretek egyeznek a kutya és a farkas között,akkor a farkas nyer mert több tapasztalattal rendelkezik mintt a kutyák.OLVASSD EL A KANGALOK ERDÉLYBEN-t.
2013. febr. 24. 13:42
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok...

És ezt most ki kérdezte? Egy szóval se mondtam, hogy nem erősebb a farkas, csak annyit, hogy érdekes módon annyi minden tudsz a viadalokról, meg a hasonló témákról..."de b*ssz rá" és akkor én olvassak és értelmezzek! Neked is vonalzóval rajzolták az agyhullámaid...

Ha te ennyire biztos vagy benne, akkor minek kéred ki mások véleményét?

IQ-d 2-vel nagyobb lenne, lehetnél sültkrumpli :)

De hogy válaszoljak a kérdésedre, igen, egy farkas erősebb, és kész. Ezen nincs mit vitatkozni, úgyhogy nem tudom mit esel neki a többieknek, mint süket a csengőnek.

2013. febr. 24. 14:48
 35/44 A kérdező kommentje:
Elsem tudod képzelni mennyit tudok az állatokról.
2013. márc. 1. 15:30
 36/44 anonim ***** válasza:
Ez most megint nem kapcsolódott a témához. Az jó, ha az ember sokat tud az állatokról, de én az előbb a viadalok iránti "tudásodat" furcsálltam. Gratula!
2013. márc. 1. 19:47
 37/44 A kérdező kommentje:
Kérsz egy weboldalt ahol megtudod az igasságot?Ha azt elolvasod akkor nem lesz több komment.
2013. márc. 2. 17:17
 38/44 anonim ***** válasza:
60%

Addig is ajánlom figyelmedbe a helyesírási kéziszótárat.

Egyébként neked még mindig nem esett le a tantusz. Baromira nem érdekelnek a viadalok, de te állítod magadat nagy állatbarátnak és "szakértőnek". És mégis annyi mindent tudsz a viadalokról. Nem vágod?! Nem érdekel, hogy az az "annyi minden" igazság, vagy csak kitaláció. De én mondom magamat állatbarátnak, és valamilyen szinten állatszakértőnek is, mégsem tudok semmit az ég világon a viadalokról! Mert nem érdekel, mert egy korrekt, ép elméjű emberben az állatviadal kifejezés negatív élménnyel társul. De te annyira sötét vagy, hogy egy vödör kátrány hozzád képest atomvillanás! Mégis hány éves vagy...12? Mert a helyesírásodról ez süt le, valamint a felfogó képességeddel is gondok vannak...csak érdekességképpen.

2013. márc. 2. 20:32
 39/44 A kérdező kommentje:
12-nél sokkal nagyobb.Nem magyar vagyok csak tanulok magyarul szóval bocs ha még nemtudok mindent.A kérdéss pedig egy elméleti kérdés.
2013. márc. 2. 20:51
 40/44 agi91babe ***** válasza:

NAhh..kérdező hogy nyugodt legyen a lelked....

Egy kifejlett izmos, 33 kilós szuka pitbullom van, és az utcánkba költözött egy paraszt akinek van egy kangalja és két németjuhász kutyája....az erdőben szoktam futni a kutyával és kifelé jövet összetalálkoztunk azzal az általad istenített kangal nevezetű jószággal és mivel mindkettő nőstény elég puskaporos volt a két kutya között a hangulat.A kangal is egy kifejlett(be kell valljam ekkora kutyát még nem nagyon láttam...) állat volt, de ha nem szedjük szét őket, az én kis suta pitbull terrier kutyám megette volna reggelire. Most ezzel nem dicsekedek,mert sajnálom szegény másik ebet, és sosem harcoltatnám, csupán eszembe jutottál kérdező, hogy mekkora majom vagy és nem bírtam ki, hogy ne meséljem el. :)

2013. márc. 3. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!