Suerintetek 1 pitbullnak mennyi az esélye 1 szürke farkas ellen? Szerintem 0%.
nem feltétlenül lenne 0 az esélye
attól függ hogy ki lett-e képezve, valamint hogy mennyire tudja kordában tartani az ösztöneit.. pont azért mert a farkas ösztönből vadászik és támad. ha a kutya is igy tenne nem lenne sok esélye, de ha tudja türtőztetni magát és egy adott időben támad akkor simán van esélye, mivel a pitull egy rövid kutya és a nyak és a fej izmai dominálnak tud úgy harapni hogy a farkas nem tud rajta fogást találni, és ha egyszer elkapta pl. a nyakát vagy a hátán egy olyan részt ahonnan a farkas nem tud ráfordulni hogy megharapja a kutyát akkor csak idő kérédse és a kutya nyer...
amugymeg ha már másokat lehülyézel akkor azért te is utánnanézhettél volna a dolognak.
egy ilyen kérdést nem lehet százalékos arányban megválaszolni, mivel nincs megszabva helyszín, vagy hogy a farkas mennyire táplált, stb. (köztudott hogy a farkasok kb. hetente egyszer táplálkoznak de akkor totál telezabálják magukat, olyankor sokkal lomhábbak)
valamint ha egy városi környezetben kerülne sor egy összecsapásra akkor is a kutyának kedvez mert az abban él, viszont a farkas összezavarodna az olyan dolgokból ami az ő komfortzónáján kívül esik, pl. emberek, járművek, aszfalt, stb..
Elnézéseket kérem, hogy "beszólok"!
Nem értem mire jó ez az 1000 pitbull vs. "valami" kérdés!? Miért?
Van aki elítéli ezt a fajtát.. nem értek vele egyet, de ez az ő dolga. Én pl csak ezt a fajtát kedvelem, de a többire mégsem mondom, hogy sz@r..
Biztos, hogy nem a Pit- a legerősebb állat és aki igazán kedveli/tiszteli ezeket a kutyákat nem áll neki hencegni, "menőzi" és megfélemlíteni vele.
Üdv, egy Pit gazdája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!