A 6 éves őzsutánk folyamatosan megtámad, csak engem . Mit tudok csinálni?
Csak meglepett, nem tudtam hogy ilyet is lehet:)
Lehet nem vagy szimpi az őznek, vagy támadásnak véli a közeledésedet. Ha tartasz tőle, azt is megérik.
Ha szabad megkérdeznem,milyen engedélyekkel tartasz õzet?És ezzek mennyibe kerülnek?Nem köztözködésbõl,csak ezek szerint lehet tartani.
De amúgy hány éves korától van nálatok?Mert lehet az is gond hogy nem nagyon ismer,és nem tudja eldönteni hogy ártasz e neki.
Szia !
Úgy tudom, az őzeknél ez természetes és nem fog javulni.Felnőtt, ivarérett és ennek megfelelően viselkedik. Ők érzik azokat a nemre jelemző szagokat, amiket mi nem. Ha fiú vagy, ellenfelet lát benned, ha lány, akkor pedig - bocsánat a kifejezésért- a nőstényt.Hallottam olyan esetet, amikor egy erdőben egy lányt felnyársalt egy őzbak, mert a lány éppen akkort menstruált és az őz ezt megérezte.Kérj szakembertől véleményt, nehogy bajba kerülj mert ez veszélyes is lehet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!