Melyik állat számodra a legijesztőbb, amitől ha szembe találnád vele magad, akkor tuti szörnyet halnál ijedtedben?
Figyelt kérdés
gondolom sokaknak a csúszómászók, pókok, rovarok:)2012. dec. 3. 17:08
31/43 anonim válasza:
Én a pókoktól félnék,de attól eltekintve én még most is félek a bohócoktól...érdekes nem?
32/43 anonim válasza:
én a pókoktól, de attól eltekintve én még most is félek a bohócoktól!!!..Érdeses nem?
33/43 anonim válasza:
mi nyáron voltunk a turulnál és belebotlottam egy darázsfészekbe.brutál 3 cm-es Fürkészdarazsak voltak benne.
rohantam ahogy tudtam. :)
35/43 anonim válasza:
Én a darazsaktól nagyon parázok.Voltam egy nyári táborban,és ott a hazaindulás előtt,öntöttem a kulacsomba teát,amint bezártam a tetejét,rászállt egy darázs,én meg odanyúltam a kulacshoz,persze a darazsat nem vettem észre,és úgy megcsípte a jobb hüvelykujjam közepét,hogy visszaúton alig bírtam kinyújtani az ujjamat (mert annyira feldagadt),féltem,hogy ki fog durranni :/ xd
Tehát a darázs.
36/43 KMJ válasza:
gevaudani bestia, mivel 113 embert ölt meg, és legalább ennyit sebesített meg, farkas szerű, és emberszerűen okos, és kb akkora mint egy tehén, vagy a salawah, az is hasonló a gevaudani bestiához, csak a sivatagban élnek, nagyobbak mint egy szamár és kisebbek mint egy teve, szintén embert is esznek, és okosak, jól hallanak, simán elbújnak a papirusz nádasokban az ember elöl.
39/43 BlackWolf válasza:
Jó kérdés...De ha összefutnék egy mérges anyamedvével azt hiszem ott helyben meghalnék xDD
40/43 BlackWolf válasza:
Plussz a Nangara Pothi nevű nőstény tigris aki a mai napig Indiában öli az embereket,az Osama Bin Laden névre elkeresztelt oroszlán aki összesen 47 embert ölt meg és kettőt megsebesített,a tvasoi ikrek akik szintén oroszlánok voltak akik 135 embert marcangoltak szét,a mfuwei emberevő és a njombei tömeggyilkosok akik egy 15 tagú oroszlánfalkát alkottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!