Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Melyik állat számodra a...

Melyik állat számodra a legijesztőbb, amitől ha szembe találnád vele magad, akkor tuti szörnyet halnál ijedtedben?

Figyelt kérdés
gondolom sokaknak a csúszómászók, pókok, rovarok:)
2012. dec. 3. 17:08
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Cápától :D (komolyan)
2012. dec. 3. 19:27
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Grizzly!
2012. dec. 3. 21:16
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a frászt kapnám, ha hazaérnék, és benyitva egy tigrissel találnám szembe magam. De ez racionális hozzáállás. Ami irracionális, az az, hogyha egy nagyobb ízeltlábú váratlanul megközelít, akkor majdnem ugyanúgy reagálok rá, mintha egy tigris lenne.
2012. dec. 4. 09:38
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, bár nagyon valahogy olyan aranyos tud lenni egy lány amikor a szó szerint a karomba ugrik mert meglát egy szerencsétlen pókot! :))
2012. dec. 4. 10:11
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
A legijesztőbb állat a vérnyúl,az alva vadászik! xD
2012. dec. 4. 14:09
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Én frászt kapnék,ha egy cápa a 4m-es körzetemben lenne.
2012. dec. 4. 14:10
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán félek az állatoktól....igaz kissebb koromban a pókoktol kaptam undor rohamot,de most már nem,a testvérem ki nevelte belõlem,mert ha õ meglát egy pókot a szobában,akkor nekem sikít hogy fogjam kézbe és vigyem ki :D...A magyarországi nagy testû állatoktól meg nincs mit félnem,találkoztam szarvassal,rókával stb.Egyszer volt hogy egy ilyen Toportyán (aranysakál) meg akart harapni.Felkaptam egy nagyobb husángot,és elvetette a harapás ötletét :),szerencsére nem kellet meg ütnöm (soha nem tennék ilyet mert szeretem az állatokat).De azért egy megvétöl,farkastól megállna a szivem egy jó húsz percre :D
2012. dec. 4. 14:50
 18/43 A kérdező kommentje:
Én is szeretem az állatokat, de ha az egyik meg akarna harapni biztosan fejbevágnám, hogy csak úgy kongana, természetesen azelőtt, mielőtt szörnyethalok ijedtembe :D
2012. dec. 4. 14:57
 19/43 anonim ***** válasza:
0%

11/18

és akkor mi van?

te ha belezuhannál a mély vízbe és cápák vennének körül nem félnél?

és te hogy tudsz félni egy egy centis póktól?

sz*mét.

2012. dec. 4. 18:10
 20/43 anonim ***** válasza:

Kedves chelsi1212 :)

Tanulj meg olvasni, éppenséggel azt írtam, hogy mitől félek, amint látod oda írtam, hogy "(komolyan)" És ott nincs kérdőjel :D Értelmezz!!! És nem félek a rovaroktól, a CÁPÁKTÓL FÉLEK. :D És kb lesz*rom, hogy te mitől félsz, én a kérdésre válaszoltam.

2012. dec. 4. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!