Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Melyik állat számodra a...

Melyik állat számodra a legijesztőbb, amitől ha szembe találnád vele magad, akkor tuti szörnyet halnál ijedtedben?

Figyelt kérdés
gondolom sokaknak a csúszómászók, pókok, rovarok:)
2012. dec. 3. 17:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a Chelsinek mindig van valami baja, én már egyszer össze vesztem vele! Nem érdemes vele vitázni.....
2012. dec. 4. 22:27
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Talán a leopárd azért mert az elől tényleg nincs menekvés ha kiszúr magának. Kiváló famászó még ott sem tudsz elbújni előle.
2012. dec. 5. 10:10
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

hát a leopárd tényleg durva.

azért én is megijednék tőle.

2012. dec. 5. 17:57
 24/43 anonim ***** válasza:
Én a rágcsálóktól(patkány, egér, tengerimalac, pocok stb.)félek pánik rohamot kapok ha meglátok egyet.Egyébként meg meghalhatsz egy rovartól ha mondjuk allergiás vagy a csipésére.Én a darázs csípésre vagyok allergiás, egyszer majdnem ott maradtam mert a nyakamnál csípet meg.Jó hogy közel volt az orvos.
2012. dec. 6. 18:05
 25/43 anonim ***** válasza:

úúh.akkor nagy szerencséd volt.a darazsaktól én is parálok.

de én nem tudom hogy allergiás lennék rá mivel még egyszer sem csípett meg.remélem nem vagyok rájuk az.

2012. dec. 7. 13:46
 26/43 anonim ***** válasza:
én 7 éves voltam amikor elsőnek megcsípet egy darázs a lábszáramon. Az egész felhólyagosodott és bedagadt. Azonnal mentünk a dokihoz és akkor mondták, hogy allergiás vagyok rá elég rendesen. 12 éves voltam amikor a nyakamnál meg csípet egy akkor is doki azonnal és injekció. Azóta nagyon figyelek , nem csípet meg azóta.
2012. dec. 7. 17:58
 27/43 anonim ***** válasza:
Uh az kemény akkor ha véletlen belebotlanál egy darázsfészekbe az erdőben az akár halálos is lehetne számodra 6 8 csípés és sokkot kapsz :(
2012. dec. 7. 23:42
 28/43 anonim ***** válasza:
Hát ja valahogy úgy. De ha a természetbe megyek mindig van nálam valamilyen darázsirtó és körül is szoktam nézni, hogy nincs-e a közelben raj vagy fészek.
2012. dec. 8. 17:28
 29/43 anonim válasza:
0%
csupakabra
2012. dec. 10. 23:37
 30/43 anonim ***** válasza:
Medve, és a nagyobb ragadozók. Mondjuk nem félek tőle, de ezt állatot nem szeretem: ez a ló!
2012. dec. 11. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!