Milyen erős az Accanthoscurria Geniculata mérge?
Szia!
Pontos információm a méreg erősségéről nekem sincs, viszont az biztos, hogy egészséges emberre nem jelenthet veszélyt a harapás, ahogyan egyetlen madárpók csípése sem.
A kontaktustól ennek ellenére nagyon kell óvakodni ezzel a fajjal, mert az egyik legagresszívebben viselkedő pókként van számontartva és a személyes tapasztalatom is ezt mutatja.
Ha kezdő pókos vagy válassz inkább fajt a Brachypelma vagy Grammostola nemekből, ha ezek a formák tetszenek neked.
Annyira megtetszettek a pókok... félek h ha most veszek akkor utána megint akarok majd XD
másiakt is
Nekem kedd-szerdán érkezik a geni, most vettem egy Nhandu chromatus-t teljesen nyugodt (félénk) faj [kinézetre hasonlít a genire].
A geniről sokat hallottam, olvastam, ha valaki érzékenyebb kórházba is kerülhet a csípésétől.
Halál csak akkor következne be, ha valaki allergiás rá.
(saját véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!