Van olyan állat, ami megeszi a menyétet?
"A menyét veszedelmes ragadozó, minden apró testű haszonállatra, és azok szaporulatára vadászik. Ellenségei a róka, a vadmacska, a ragadozó madarak, elsősorban az egerészölyv, a szürke varjú, a szarka és a holló. Régebben ládacsapdával, csapóvassal fogták, de az egércincogás utánzásával apró söréttel is lőtték. Napjainkban már szigorúan védett faj, csapdázása, elejtése tilos."
Innen: [link]
Ha meg nem is eszi, de a kutya megöli, ha módja van rá. A miénk már ölt meg, igaz nem menyétet, hanem nyestet, de mivel az nagyobb, gondolom, a menyéttel is elbánt volna. (tacskónk van)
De a menyéttel szerintem egy erősebb házi macska is elbír.
Háát....szerintem a róka,ölyv,sólyom,parlagi sas,farkas(ahol magyarországon elõ fordul),vadmacska,hiúz(szintén ahol elõ fordul magyarországon),talán egy vad görény is adna a fejinek
(Bocs hogy saját sztoriba kezdek).....nekem a macskám szinte minden állatot elkap.Láttam már ahogy meg rendez,meg esz
..szóval szerintem még talán õ is megtudna rendezni eggy menyétet
(Az utolsó 2-is én voltam,telórol vok fenn,az meg valamiért eggy idõ után nem enged írni eggy üzenetet XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!