Madárpók Brachypelma Smithi?
Figyelt kérdés
Elszeretném adni Brachypelma Smithi fajtájú kb 7 vedléses madárpókomat (sajnos családi okokból kifolyólag nem tudom már gondozni) áron alul... Viszont nem tudom, hogy hol érdemes a neten meghirdetnem, ahol akadna is érdeklődő rá???2012. szept. 18. 08:36
1/3 anonim válasza:
Ha jól emlékszem terraplaza.hu. Ott van olyan rész ahol meghirdetheted a picikét.
Vagy ha van a közeledben állatkert ott is próbálkozhatsz beadni. Két éve nekem is meg kellett válni a Vagansomtól, mert hülye unokaöcsém félt és hisztizett.
Beadtam az állatkertbe és ott legalább boldog, és tudom, hogy nem valami divat kontárhoz került, akinek csak azért kell pók, hogy menő legyen.
2/3 A kérdező kommentje:
Van itt állatkert, a Győri, pont most újítják meg a hüllőház részt, talán így beveszik :) Köszönöm a választ!
2012. szept. 20. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!