Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Kézbe vehetem a kis kedvencem?

Kézbe vehetem a kis kedvencem?

Figyelt kérdés
Sziasztok kezdő vagyok és szeretném megkérdezni, hogy kézbe vehetem e? Nem szeretném cirógatni, simogatni csak a kezembe venni? Szóval lehet?

2012. jan. 4. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

truthboyra ne hallgass. most vette az elsö pokját... tény hogy van amelyik eléviseli de a legtöbb pok utálja ha kézbe van véve.simogatni meg biztos hogy nem hagyja magát. megmarna...

neked is elmondom mint ahogy Boynak is:

a pok stresszes. ledobja a pothohszörét esetleg ami allergén, ráadásul nem lesz töle szép a pokod. a stressz nem csak embert öl állatot is. mellesleg tropusi állat és párás környezetben él...magyarul ha folyton kiveszed a pont nem tropusi éghajlatu szobádba akkor a sok ingadozástol fog elpusztulni. kivenni meg normál esetben csak bottal kipiszkálva tudod ami gondolj bele neked hogy esne???

sok idiota gondolkozzatok már, vagy legalább olvassatok utána mielött kinozzátok szerencsétleneket....

2012. ápr. 19. 20:49
 12/12 anonim ***** válasza:
hozzátenném hogy mi is kivesszük néha, leginkább ha takaritani kell vagy nagyobb kéroba kell tenni. Akkor sétál egy kicsit,csinálunk pár fotot, és mehet a helyére. de ennyi!!!
2012. ápr. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!