Kézbe vehetem a kis kedvencem?
Figyelt kérdés
Sziasztok kezdő vagyok és szeretném megkérdezni, hogy kézbe vehetem e? Nem szeretném cirógatni, simogatni csak a kezembe venni? Szóval lehet?2012. jan. 4. 20:28
11/12 anonim válasza:
truthboyra ne hallgass. most vette az elsö pokját... tény hogy van amelyik eléviseli de a legtöbb pok utálja ha kézbe van véve.simogatni meg biztos hogy nem hagyja magát. megmarna...
neked is elmondom mint ahogy Boynak is:
a pok stresszes. ledobja a pothohszörét esetleg ami allergén, ráadásul nem lesz töle szép a pokod. a stressz nem csak embert öl állatot is. mellesleg tropusi állat és párás környezetben él...magyarul ha folyton kiveszed a pont nem tropusi éghajlatu szobádba akkor a sok ingadozástol fog elpusztulni. kivenni meg normál esetben csak bottal kipiszkálva tudod ami gondolj bele neked hogy esne???
sok idiota gondolkozzatok már, vagy legalább olvassatok utána mielött kinozzátok szerencsétleneket....
12/12 anonim válasza:
hozzátenném hogy mi is kivesszük néha, leginkább ha takaritani kell vagy nagyobb kéroba kell tenni. Akkor sétál egy kicsit,csinálunk pár fotot, és mehet a helyére. de ennyi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!