Láttam egy érdekes állatot. Mi lehetett ez? ( bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Ma délelőtti furcsa történetemet szeretném megosztani , ill. segítséget is szeretnék kérni. Hosszú lesz!
Ma reggeli kutyasétáltatásom után kedvem volt sétálni.
Velencei hegységbe mentem kirándulni. Bent az erdőben voltam már. Jól bennt a sűrűben. Mögöttem egy farkas szerű valami bukkant fel. Mint egy kutya. De ez az állat 5x nagyobb volt egy dognál.
Óriás farkasnak mondanám. Magyarországon farkas ?
Hatalmas volt és fekete színű. 2 méter magas.
Kb. ilyen volt :
2011. nov. 12. 22:26
21/25 lala98 válasza:
Hát..múltkor néztem egy kutyás műsort,és tényleg létezik 2m magas kutya,és fekete..úgyhogy lehet,hogy csak tényleg egy elkóborolt kutya volt!
22/25 anonim válasza:
Szokott elő fordulni hogy külföldről a hideg és élelem hiány miatt bejönnek magyar földekre is ! attól addig nem kell félni ha egyedül van mert egyedül fél megtámadni embereket de ha még egy csapatot veszel észre akkor nyomás haza mert akkor kevés lenne a szerencséd hogy túl éld !!!!!! amúgy egyedül sose járkálj az erdő rengetegében mert a magyarországi vadak között is vannak egyes fajok amik megtámadják az embert !!!!
23/25 anonim válasza:
De hat mégis milyen alakja volt. Csak meg tudsz kulomboztetni egy medvet egy kutyatol.
- Nappal volt?
- 2 vagy 4 labon allt?
- honnan tudod hogy 1.6 magas volt?
- kutyas forma, medve forma, diszno forma?
24/25 A kérdező kommentje:
Négy lábon állt.
ÉS OLYAN KUTYAMEDVE.
2012. febr. 9. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!