Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Láttam egy érdekes állatot....

Láttam egy érdekes állatot. Mi lehetett ez? ( bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Ma délelőtti furcsa történetemet szeretném megosztani , ill. segítséget is szeretnék kérni. Hosszú lesz!

Ma reggeli kutyasétáltatásom után kedvem volt sétálni.

Velencei hegységbe mentem kirándulni. Bent az erdőben voltam már. Jól bennt a sűrűben. Mögöttem egy farkas szerű valami bukkant fel. Mint egy kutya. De ez az állat 5x nagyobb volt egy dognál.

Óriás farkasnak mondanám. Magyarországon farkas ?

Hatalmas volt és fekete színű. 2 méter magas.

Kb. ilyen volt :

[link]

2011. nov. 12. 22:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha egy kutya céltudatosan megy valahova(egy adott irányba), akkor 1-2 nap alatt egy jól megtermett kutya simán megteszi. Az meg hogy kocsival 3 óra, az kizárt.
2011. nov. 13. 20:00
 12/25 anonim ***** válasza:
Hát...Biztosan egy farkas volt vagy egy nagy kutya...2 méter magas biztosan nem lehetett,mert az kb egy medve...Bár...Szerintem inkább valami kutya volt,aki bement az erdőbe...Mert szerintem a farkas meg is támadhatott volna...Kár,hogy nem csináltál róla képet...De lehet az is,hogy valami más volt...Mert igazából,ha kutya lett volna valószínüleg odament volna hozzád,ha csak nem foglalkozott éppen mással...De vaddisznó is lehetett...Igazából nem tudom most...Lehet,hogy csak képzelődtél...
2011. nov. 13. 22:08
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem ment oda hozzám. Csak állt kb 5 percig és nézett aztán tovább ment. Nem képzelődtem láttam . :)

Biztos nem vaddisznó volt , mert ez az állat 10x nagyobb volt. 1,6 m nagy volt pontosabban. Valami ilyesmi.

Az a baj hogy nem volt nálam fényképezőgép , se telefon , és nagyon megijedtem. Nagy sárga szemei voltak.

Komolyan megrémültem .Egyet vicsorgott aztán elment.

2011. nov. 14. 21:26
 14/25 anonim ***** válasza:
Egy farkas nem nő meg olyan magasra. Lehet, hogy csak megijedtél egy nagyobb kóbor kutyától. Ha az ember fél, képes a normálisnál sokkal nagyobbnak látni dolgokat.
2011. nov. 15. 15:53
 15/25 Timberwolf ***** válasza:
Vagy egy igencsak jó húsba lévő kóbor kutyát láttál vagy medvét (bár ezt kétlem)
2011. nov. 18. 19:19
 16/25 A kérdező kommentje:

hát nem tudom :(

de azértköszi mindenkitől

2011. nov. 18. 20:05
 17/25 mustafa33 ***** válasza:
75%

Hát a vaddisznó sem 16 centi. Ha a 10x nagyobb 1,60m.

Szerintem Rézműves Rómeó volt és éppen fát ment gyűjteni.

2011. nov. 23. 01:24
 18/25 anonim ***** válasza:
lompos nagyszőrű kutya. medve, farkas nincs magyarországon
2011. nov. 24. 15:22
 19/25 anonim ***** válasza:
utolsó Magyarország nagybetű,és van farkas ;)
2011. dec. 21. 22:23
 20/25 anonim ***** válasza:
Jacob volt, hozzám is jöhetne!
2011. dec. 30. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!