Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek ha egy ember meg...

Szerintetek ha egy ember meg egy majom szexel lesz utod?

Figyelt kérdés
Hiszen alig kulombozunk,nem?
2011. jún. 11. 12:32
1 2 3
 21/28 ekeke ***** válasza:

hehe, ez a tudománysarok....

Azonos faj: azért, mert az utódaik is szaporodnak.

Hibrid: azonos fajba, más fajtába tartozók, melyek szaporodásából speciális jellegű utód születik, mely már szaporodásra képes, nem adja tovább eme tulajdonságait.

Öszvér: közös közeli ősű, de már eltérő fajok keresztezésekor alakul ki, szaporodásra képtelen. Kecske és birka között is előfordul.

A majmok és az ember között túl sok a távolság, nincs megtermékenyülés.

és: külöNbség.

2011. jún. 21. 21:02
 22/28 anonim ***** válasza:
11%
en mar lattam a tvben kentaurt szal tuti letezik. MERT A TV IGAZAT MOND!
2011. jún. 26. 09:15
 23/28 anonim válasza:

hát ha ennyire közeli rokonnak tartod magad a majmokkal, akkor dugjál velük. hahh!

amúgy hát, na, értem én a kérdést, és nem teljesen alaptalan. a nagymacskafajokat is lehet keresztezni, vagy pl. ott a ló+szamár kombináció.. szóval elméletben nem teljesen elképzelhetetlen.. de.. hála az égnek, az.

2011. júl. 8. 09:20
 24/28 anonim válasza:
nem! szted a minotauszosz is létezett mi?!
2011. júl. 9. 23:15
 25/28 gtgunár válasza:
A legnagyobb különbség ami a génállományban lehet 2 ember között kb 1% a legkisebb egy ember és egy majom közt 5%. Nem tudom mennyi az életképes utódhoz szükséges egybevágóság.
2011. aug. 1. 20:48
 26/28 Jack the Ripper ***** válasza:
Hát a próba cseresznye... ha ennyire unatkozol próbáld ki.
2011. szept. 12. 20:59
 27/28 anonim ***** válasza:
Igazából, a sok okos jól lehülyézett téged, kérdező, pedig nem jogtalan a kérdésed. Az az igazság, hogy az ember és a csimpánz (Pan troglodytes) géntérképe annyira hasonlít, hogy képesek utódot létrehozni, mint ahogy azt egy 1936-os kísérlet is bizonyította, azonban az utódról nem derült ki, hogy nemzőképes e (két állat akkor egy faj, ha képes nemzőképes utódot létrehozni), sőt, semmilyen vizsgálatot nem tudtak rajta végezni, mert több egyház és magánszemély is pert indított a kutatók ellen, így végül is a létrejött "utódot" eutanáziában kellett részesítsék, a kutatást pedig végleg leállították.
2011. szept. 29. 16:16
 28/28 anonim ***** válasza:
2011. szept. 29. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!