Ha az ember a majom továbbfejlesztett változata, akkor miért vannak még mindig majmok?
Figyelt kérdés
1/28 anonim válasza:
Mert az ember nem a majom továbbfejlesztett változata. Bár az ősünk közös, má-más irányba fejlődtünk.
Pl.: A majom maradt a fán az ember pedig lejött a fáról.
2/28 anonim válasza:
Elnézést az előbb félreírtam mert azt akartam a "má-más" helyett hogy "más-más".
3/28 anonim válasza:
Mert mos az emberek fejlődnek vissza majomnak!!!;D
4/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem látszik rajta, hogy fejlettebb lenne...
5/28 anonim válasza:
Hogy legyen miért kimenni az állatkerbe.
6/28 anonim válasza:
en tudom
amikor a majombol kialakult az ember,akkor meg nem avatkozott bele az ember a termeszetbe,viszont mikor mar volt ember,akkor az emberek befogtak a majmokat,es elvettek toluk zt a lehetoseget,hogy maguk altal fejlodjenek,nincs semmi olyan hely nekik,ezert
7/28 anonim válasza:
van még mindig Vindóz 95 is...
hiába jött az XP.
8/28 anonim válasza:
azért, mert a majmok menők!XD nah meg hogy boldogítsák Dannyt;)
9/28 anonim válasza:
A majmok azok akik túl hülyék voltak a továbbfejlődésre.
10/28 anonim válasza:
nem a majmoktól származunk,hanem Isten teremtett minket.Ez nem vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!