Megéri a nyest-csapda 7690 Ft-ért?
A nyest okos állat, nehezen csapdázható. Ha tudod, hol lakik (pl. padlás), érdemes rendszeresen meglátogatni, kitakarítani, zörögni, átrendezni.
Viszont tudnod kell, hogy amíg van vonzó tényező a számára, ha nem is ugyanaz, de egy másik példány biztos, hogy be fog költözni, ha az előző "tulaj" szaga elment (pár hónap).
A biztos megoldás az, ha a vonzó tényezők megszűnnek. Háziállatok elkerítése, beköltözési lehetőség megakadályozása (padlás, fészer lezárása), kutya-macskakaja elpakolása, stb.
Igen, megéri ! Én még csak is jót tapasztaltam, és jót is hallottam róla a környezetemben.
Ez örök életű, bármikor élesítheted, ha pl már elfogytak a nyestek is, akkor ha van macska, és netán madarakat tartasz, akkor ha egyszer elkaptad a mcskát, többet biztos hogy nem fog megjelenni :)
Én rókát is fogtam vele..
Az ultrahangos nem ér semmit, még egy ismerősömtől sem hallottam, hogy elriasztotta volna.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!