Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » A Budapesti Állatkertben...

A Budapesti Állatkertben télen abban a kis elefántházban vannak az elefántok?

Figyelt kérdés
Ha télen a Budapesti Állatkertben csak azon a kis területen mozoghatnak, ami az elefántházban van, hát akkor ez elég fura, mert az épp akkora hely, hogy mondjuk két elefánt befér, aztán viszlát. Vagy van valami más helyük is? Mert nyáron szerintem még kibírható számukra, mivel ott vaqn a hűsítő medence, azzal biztosan el vannak, de télen...
2011. máj. 10. 21:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom szegényt.. Biztosan őt láttam akkor.

Amúgy félreérthetőek lehettek a kommentjeim, de én imádom/imádtam az állatkertet. Azért is mentem ennyiszer, ami az éveim számához, és ahhoz képest, hogy hányszor járok a fővárosban, elég soknak számít. Ez az utolsó látogatás volt ennyire kiábrándító. De ahogy írtam feljebb, döntő részt jó élményeim voltak most is, csak az a pár negatív volt annyira erős, hogy megharagudtam rájuk. A látogatásom után írtam ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__17310.. , szóval én vissza akarom kapni az állatkertbe vetett hitem, és köszönöm az infót Zittáról.

2011. máj. 12. 22:04
 22/23 A kérdező kommentje:
Ja, én is szeretem, csak nekem is vannak ilyen ídőszakaim, amikor meg sajnálom az állatkerti állatokat... :)
2011. máj. 13. 22:57
 23/23 anonim ***** válasza:
ekkora hülyeséget hogy nincs nagyobb mzgásigénye te jó isten -.-"
2011. jún. 7. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!