Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Nyest él a padláson, hogyan...

Nyest él a padláson, hogyan üldözzem el? Megölni nem akarom.

Figyelt kérdés

2011. márc. 17. 19:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Hát én bizony nem etetném, eszik az magától: autó kábeleket, padláson lévő villanyvezetéket (nemrég égett le egy hotel a településünkön a nyest villanykábel rágása miatt)stb. Nos ezért üldözném el, ha tudnám, nem az édi pofija miatt.
2012. jan. 15. 19:31
 52/62 anonim ***** válasza:
19%
Jah,biztos nagyon jól lakott a kábelekkel és a vezetékekkel...
2012. jan. 15. 20:46
 53/62 A kérdező kommentje:

Kedves nyestpárti kommentelő!

Neked adom, gyere érte, máris viheted!Ingyen!Csak itt, csak neked, csak most!!Lakjon jól a te elektromos vezetékeiddel.

2012. jan. 16. 09:20
 54/62 anonim ***** válasza:
Mi lett a nyesttel?
2012. aug. 9. 19:29
 55/62 A kérdező kommentje:
Nos, úgy tűnik, eltűnt.Tavasz óta nem hallottam felőle, a tescós riasztót viszont üzemeltetem azóta is, mert az ördög (ill. a nyest) nem alszik.Meglátjuk ősszel ha keresi a meleg helyet, akkor betalál-e.
2012. aug. 11. 21:07
 56/62 cseri65 válasza:
nekem a rádió nem jött be . azon gondolkodom , ha nappal meg én zörögnék a padláson mit tenne . valamikor csak kell neki is aludni ?!
2013. dec. 6. 11:33
 57/62 A kérdező kommentje:
A tescós riasztó még mindig működik. Éjjel csak 1-2 alkalommal hallottam azóta a nyestet, de nem benn a padlástérben, hanem kinn a tetőn futott.
2013. dec. 7. 12:30
 58/62 anonim válasza:
Én kezdem feladni.. utolsó lehetőségként elkérem a légpuskát a szomszéd bácsi vadász! Aztmondta éjszaka felmegyünk és kiüljük... Kutyaszőrt elhordja.. brutális mit művel..
2014. jan. 2. 02:33
 59/62 A kérdező kommentje:

Ne add fel: utolsónak még egy kis fáradozást próbálj meg:

Naponta 1-2 alkalommal járd körbe a padlást, pl. délelőtt és este. Azt mondják, ha használva van a padlás, akkor elszokik onnan.(Nálunk sajna nem lehet használni rendszeresen, mert tetőtér beépítés van, a padláson nincs járófelület, csak a gerendákon lehet ugrálva közlekedni)

2014. jan. 3. 06:08
 60/62 anonim ***** válasza:

helló.

Ha még aktuális a nyestes kérdéshez.

Emberi hajat tegyél fel, fodrásztól tudsz szerezni.Egyébként én ma konstatáltam, h nekem is van a padláson.Én nem bánom, a patkányhullákat eltakarítottam, nálam a macskát nem bántja. Van még más állatom is, azokat sem.Én úgy tudom, h ahol lakik ott nem pusztít.Én ezt is tapasztaltam, a patkányt fogja, áldásom rá :)

2015. febr. 14. 13:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!