Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Nyest él a padláson, hogyan...

Nyest él a padláson, hogyan üldözzem el? Megölni nem akarom.

Figyelt kérdés

2011. márc. 17. 19:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 virtual freddy válasza:
13%
anyáméknál hajnalba a betanított palotapincsi megkapta a nyestet de nem birta megfolytani csak megsebesítette. mire az adög bemenekült a palytába, mostoha faterom reggel észre vette de sietett dolgozni nem volt ideje kinyirni meg a kislánya otthon volt előtte meg nem bánthatta, ezért ládába zárta.aztán délután mikor a hugom nálunk volt mostoha fater megfogta és baltával adott neki.Elmondása szerint olyan hangokat adott ki a nyest hogy az valami hátborzongató volt, és visszhangoztt az egész falu tőle, még a kutyák sem ugattak.viszont azóta egy darab nyest sem ment még a ház környékére sem, mióta az a hang beborította a környéket! amugy vadászgörény megfogja!!!
2011. máj. 26. 00:32
 42/62 A kérdező kommentje:

Jézus, én erre nem lennék képes...

Akkor inkább elviselem, de így megölni...nem.

(Bár kétségtelenül hatásos!)Fel kellett volna venni a halálsikolyt, és árulni, hátha másnak is szüksége lenne rá, így csak egy kis állat vérébe került volna.

Azért köszi a választ.

2011. máj. 26. 06:36
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

Hát vannak szipi-szupi drága elektronikai eszközök amik nem érnek semmit(vagyis általában). A nyest elleni védekezésben az állat kifinomult hallását és szaglását érdemes kihasználni.az állatunk rosszul viseli a váratlan, erős, magas hangokat, a monoton ismétlődő hangokat, például a plafon ütögetését, az ugatást és a gyerekzsivajt, a rádiót ellenben hamar megszokja.

[link] itt van még pár érdekes infó ami nálunk bevált és végül sikerült elűzni a kiscica és csibe állomány pusztítóját

2011. máj. 28. 20:12
 44/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm, érdekes ez a nyestről szóló kis tanulmány..
2011. máj. 29. 06:29
 45/62 A kérdező kommentje:

Hali!!

Nyest ügyben semmi változás.Nem sikerült elüldözni.

De mégis.. annyi a változás, hogy nem lakik már a padláson, hanem csak ide jár enni. Minden reggel 6 és negyed hét között.Ma reggel az emeleti teraszon egy verébfej és egy negyed veréb, illetve pihés madártollak mindenfelé...Na ezt hogyan oldjam meg??

2011. szept. 29. 19:18
 46/62 anonim ***** válasza:
[link] azt mondják ez beválik
2011. okt. 4. 20:55
 47/62 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem a tescoban konnektorba dugható rágcsálóriasztót. 10.900 Ft volt. Elektromágneses hullámokat bocsát ki.(állítólag)és pittyegő hangot ad.Már kettő éjszaka van bedugva, és ez idő alatt nem hallottam a nyestet rohangászni.Majd jelentkezem, ha történik valami.
2011. okt. 15. 17:02
 48/62 A kérdező kommentje:
Csak el ne kiabáljam: a rágcsálóriasztó óta nyomát sem láttam-hallottam a nyestnek.
2011. okt. 20. 08:16
 49/62 A kérdező kommentje:

Nos, a tescos rágcsálóriasztó szépen elkezdett halódni.., a nyest viszont kitartó és tegnap megint próbálkozott.

Úgyhogy fel kellett túrbózni a riasztót, azóta megint nincs nyestnesz.(Arról van szó, hogy a riasztónak volt egy érdekes hangja, ami idővel alig hallhatóvá vált,a feltúrbózás pedig egy kis csavarhúzós megpiszkálást jelent, így újra hasonló erősségű hangot ad.Sőt kicsit túl erős is lett, de vagy veszek másikat tizenezerért, vagy hallgatom ezt-merthogy én is hallom, nemcsak a rágcsáló)

2012. jan. 14. 11:32
 50/62 anonim ***** válasza:
17%
Először ia a nyest nem rágcsáló,úgyh ilyet ne írj,Amúgy meg ha nálunk lennének nyestek tuti nem üldözném el őket,olyan édik,ink viselem a hangot,mellesleg nekem van 2 vadászgörényem,ezért is örülnék egy nyestnek,és tudom h milyen szar helyzetük van,hogy sehol nem tudnak élni,mert elfoglaltuk az életterüket,tuti etetném még hússal is...ha már a görényeimnek jut...:)
2012. jan. 15. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!