Nyest él a padláson, hogyan üldözzem el? Megölni nem akarom.
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 19:08
31/62 anonim válasza:
Szerintem cuki lehet egy nyest. Ha elkapod, nem adod nekem?
32/62 A kérdező kommentje:
Gyere érte, szívesen adom. Csak már tudnám megfogni! Egyébként tényleg cuki a pofija.Ha nem félteném a padláson lévő vezetékeket, az autó kábeleit, és nem kellene alkalmanként rondaságokat takarítani utána, akkor el is lennék vele.De így?! Na csak gyere és vidd!
2011. ápr. 11. 21:19
33/62 mentalist válasza:
Elűzi a patkányokat amik még nagyobb károkat tudnak csinálni szóval inkább ők. Nálunk is vannak. lehet hogy nállatok még nincsenek patkányok de mindennek eljön az ideje, szétrágnak mindent irtózatos lessz a bűz és nincs ami kiűzné őket de egy hasznuk a patkányoknak is van elűzik az egereket. :D
34/62 A kérdező kommentje:
Patkányok ezen a környéken nem nagyon vannak, egerek a kertben igen, de nincs miért feljönniük a padlásra.A nyest viszont ilyenkor tavasszal jó él, a kis madárfiókákat eszi, aztán a nagy zabálás után itt-ott takarítom a hányadékát.
Szóval jó lenne elüldözni, ő de nem akarja!
2011. ápr. 18. 06:37
36/62 anonim válasza:
Szerintem szerezz valami kisfajtu kutyát és tedd fel pár éjszakára a padlásra.
37/62 anonim válasza:
Na mi újság? Meg lett a nyest így 2 hónap elteltével?:D
38/62 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést. Hát nem lett meg, bár mostanában csend van, csak az ürülék jelzi, hogy még nem ment el.(többször felmegyünk a padlásra, kutyaszőrt vittem fel,vettem spray-t-4000Ft volt-de semmi.)Kicsit kezdek pánikolni, mert a településünkön egy üdülőház tetőszerkezete égett le nemrég a nyest vezetékrágása miatt.
2011. máj. 17. 06:38
39/62 anonim válasza:
Az élő csapdával végül nem próbálkoztál?
Ahogy látom felétek ez a nyest ügy mindenki problémája, nem csak nálatok van, nem lehet megbeszélni ilyen falu gyűlés féleségen, h mindenki adjon be közösbe és hívjatok ki egy profi rágcsálóirtót aki kezd valamit a településen elszaporodott állománnyal? Jó tudom a nyest nem rágcsáló, de nem tudom pontosan, h hívják azokat akik ezzel foglalkoznak. Talán vadász. :)
40/62 A kérdező kommentje:
Balatonparti kisvárosban élek, a város peremén..úgyhogy úgy oldom meg a problémám, ahogy az erőmből telik, itt másra nem lehet számítani, sajnos..
2011. máj. 17. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!