Rókakölyköt szeretnék örökbefogadni. Felnőttkorában is olyan szelíd lesz, mint egy kutya, vagy el végül kell engednem?
Ti még nem ismeritek Ron-t a rókát :D....
http://www.youtube.com/watch?v=5xHrodbufm0&feature=fvwrel
Viszont azt meg kell hagyni, hogy elég eleven jószág... és nem lehet babusgatni mint egy palotapincsit :D
Kérdezőnek: nekem volt egy rókám nemhiába az a nevem itt is:D keresztaoumék vadászni voltak (vadász a szakmája) és lelötek 1 rókát
és a rókalyuk ba lenéztek és ott volt 2 kölök 1 ez a kotorák kutya megölt :S a másikat megmentették és idekerült
még szopós volt és pont akkor voltak kiskutyáink beraktam az anyakutyához ésonnanól kezdve vele nevelkedett... dögönyöztük stb..meg kutyakaját kapott meg hát maradékot mint s kutyák.. és teljesen szelíd volt.. ő is kapott féreghajtót és veszettségf elleni oltást... félénk lett az idegenekkel szembe.. folyamatosan ás... (odút) van neki 1 nagy adúja a garázs alatt :Á oda ásta.. és köszöni jól van.. nem bántott eddig senkit nem szökött el és nem lopja el a szomszéd csirkéit sem :) bátran nevelj rókát.. de felhívom a figyelmed ha erdöbe megfogsz 1et és utána magára hagyod a szülei megölik ! az emberszag miatt semmi esetre ne válaszd el az anyjától.. csak ha ígytudod megmenteni az életét, mint én..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!