Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Milyen állatnak a koponyája ez?

Milyen állatnak a koponyája ez?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 5. 19:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
predátor koponya
2011. febr. 8. 11:36
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ló koponya... sőt biztos is, h. az!:)
2011. febr. 8. 19:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Szarvas,marha, ott van az agykoponya amin van egy lyuk azt a hentesbácsi csinálta egy hegyes szerszámmal amilyet te még sosem láttál:)
2011. febr. 13. 17:34
 14/20 anonim válasza:
lónak tényleg van metszőfoga, szóval inkább nőstény szarvas
2011. febr. 13. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
miféle szarvasmarha hol a szarva? szerintem szarvatlan marha
2011. febr. 14. 19:46
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

Na akkor tegyük szépen rendbe ezt a rengeteg sok okosságot, ami itt elhangzott (én vagyok, aki lehülyézte a lóra tippelő "vadászt")...

A koponyán lévő lukak nem feltétlenül hentestől származnak, mert sok idegvégződés lép ki az agykoponyából, és nem teleportálással.

Ló NEM lehet, mert a lónak vannak alsó és felső metszőfogai. A képen lévő koponyáról ezek (illetve ezek helye) hiányzik, tehát a ló, és minden más, metszőfogakkal rendelkező patás kizárva.

Őz NEM lehet, mert ahhoz túl nagy.

Szarvasmarha NEM lehet, mert a szarvasmarháknak van szarva. A szarv egy csontképződmény, amelyen egy külső szaruréteg van (ebből lehet pl. kürtöt csinálni). Nőstény és hím egyedeknek egyaránt van szarva!

Vaddisznó NEM lehet, mert annak nem ilyen alakú a koponyája, szemfogai kifejezettebbek, illetve a zápfogai gumósak mindenevő volta miatt.

Szarvas: IGEN, az, méghozzá tehén minden bizonnyal.

Ennyit erről. A vadásznak meg ismét küldök egy megbotránkozást, szégyen, hogy ezt nem tudja!

Végül egy kis bizonyíték annak, aki nem tudja mit képzeljen el:

Ló: [link]

Őz: [link]

Szarvasmarha: [link]

Vaddisznó: [link]

Szarvastehén (számítsátok le belőle az agancsot): [link]

Köszöntem

21/L

2011. febr. 17. 14:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Még valami.. Mivel látszólag kis termetű egyedről lehet szó, ezért talán egy nem kifejlett állat pusztult el. Szarvas borjú, ha jobban tetszik. A luk származhat egy balf.asz "vadász" puskájából, aki aztán otthagyta az értéktelen fejet. De bármilyen egyéb sérülés következménye is lehet.
2011. febr. 17. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Na, akkor most én jövök. Ez nem szarvas te eszetlen. pl.: az egyik képen viszonyításhoz ott van egy tégla,gímszarvaséhoz túl nagy ez a koponya.: ekkora feje csak egy jávorszarvasnak van, ami ugyebár nem igazán él M.országon(Sásdon mondjuk lőttek egyet a század elején, de az a Dunán úszott le)

Viszont nem tudom, h honnan veszitek azt, hogy minden szarvasmarha féle bikáján és tehenén egyaránt van szarv(aki nem tudja, annak itt a bizonyíték, de én ezt tudás alapján mondom, nem a kép alapján): [link] szóval szerintem eddig ez a legmeggyőzőbb. Vagy ha még borjú, akkor meg azért nincs szarva...

2011. márc. 14. 22:54
 19/20 anonim ***** válasza:
[link] ezen a képen látszik, hogy ez egy szarvasmarha borjú, mert a szarvtövek még csontosodnak,(ezen a képen a koponya jobb- és bal csücskén látható) Szóval ez a borjú vagy hentesnek, vagy éhes cigányoknak esett áldozatául. Inkább a B, válasz, mert az a luk a fején egy tipikus disznóvágásra szabadalmaztatott eszköz nyoma.
2011. márc. 14. 23:02
 20/20 anonim ***** válasza:
szóval ez van srácok...
2011. márc. 18. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!