Milyen állatnak a koponyája ez?
Na akkor tegyük szépen rendbe ezt a rengeteg sok okosságot, ami itt elhangzott (én vagyok, aki lehülyézte a lóra tippelő "vadászt")...
A koponyán lévő lukak nem feltétlenül hentestől származnak, mert sok idegvégződés lép ki az agykoponyából, és nem teleportálással.
Ló NEM lehet, mert a lónak vannak alsó és felső metszőfogai. A képen lévő koponyáról ezek (illetve ezek helye) hiányzik, tehát a ló, és minden más, metszőfogakkal rendelkező patás kizárva.
Őz NEM lehet, mert ahhoz túl nagy.
Szarvasmarha NEM lehet, mert a szarvasmarháknak van szarva. A szarv egy csontképződmény, amelyen egy külső szaruréteg van (ebből lehet pl. kürtöt csinálni). Nőstény és hím egyedeknek egyaránt van szarva!
Vaddisznó NEM lehet, mert annak nem ilyen alakú a koponyája, szemfogai kifejezettebbek, illetve a zápfogai gumósak mindenevő volta miatt.
Szarvas: IGEN, az, méghozzá tehén minden bizonnyal.
Ennyit erről. A vadásznak meg ismét küldök egy megbotránkozást, szégyen, hogy ezt nem tudja!
Végül egy kis bizonyíték annak, aki nem tudja mit képzeljen el:
Ló: [link]
Őz: [link]
Szarvasmarha: [link]
Vaddisznó: [link]
Szarvastehén (számítsátok le belőle az agancsot): [link]
Köszöntem
21/L
Na, akkor most én jövök. Ez nem szarvas te eszetlen. pl.: az egyik képen viszonyításhoz ott van egy tégla,gímszarvaséhoz túl nagy ez a koponya.: ekkora feje csak egy jávorszarvasnak van, ami ugyebár nem igazán él M.országon(Sásdon mondjuk lőttek egyet a század elején, de az a Dunán úszott le)
Viszont nem tudom, h honnan veszitek azt, hogy minden szarvasmarha féle bikáján és tehenén egyaránt van szarv(aki nem tudja, annak itt a bizonyíték, de én ezt tudás alapján mondom, nem a kép alapján): [link] szóval szerintem eddig ez a legmeggyőzőbb. Vagy ha még borjú, akkor meg azért nincs szarva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!