A humán zöldkagyló miért olcsóbb sokkal, mint az állatnak való?
A kutyámmal mindketten térdizületi problémákkal küzdünk (Tükör-módszer haha). Most vettem magamnak zöldkagylót, amiből nekem 60 darab kell egy hónapra, és ez kerül kb. 300 Ft-ba. Neki meg a luposan porból a 600 g-s elég két hónapra, és az 7 ezer körül van - eddig oké, mert arányaiban ugyanannyi a havi költségünk, viszont én több mint kétszer nehezebb vagyok nála!
Tehát ha az emberi kapszulát nyitnám szét, és azt adnám neki (1db-ot) akkor elvileg fele annyiból megúsznám. Elvileg ugyanaz mindkettő, nem?
Nézd meg az összetételét. Lehet, hogy ugyanaz.
A kutyasampon is drágább, mint az emberi. Abban sincs semmi plusz. A kutyások hülyék és megvesznek minden drága marhaságot. :)))
Milyen porcépítőt adnak 300 ft-ért?
Nálun én is meg a kutya is Seatone Restartot szedünk ... az 7500 Ft.
Nyugodtan adhatod azt a kutyának.
2.
Eredetileg a kutyáknál kezdték el használni a zöldkagylót. Amikor a humán piacon is megjelent, megfigyeltem, kevesebb hatóanyagot ajánlottak a napi adagra embernél. Fene tudja, mi van a háttérben, hogy a kisebb dózist preferálják. Túladagolni csak orbitális mennyiséggel lehet.
Azért a humán szerek legtöbbje sokféle kisérő anyaggal van kombinálva.A kutyáké pedig lényegesen kevesebbel.
Talán a Seaton az, amelynél nincs különbség emberi és kutya adagolásnál.
ma 18:53-as vagyok még.
Az állatoknak való szereknél annyit kérnek, amennyit nem szégyellnek, vagy úgy gondolják, odáig mennek az árral, ameddig talán megfizetik az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!