Melyik oldal az amelyiken rajta vannak h milyen erdei állatnak milyen lábnyomai vannak?
Figyelt kérdés
Most a hétvégén voltam Csillebércen és ott erőbe mentünk mászkálni és találtunk egy nagyon fura lábnyomot és a Google-ban kerestünk ilyen oldalakat de nem találtunk.
Köszi előre is =]
2011. febr. 20. 17:33
1/9 Catz válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
te jó isten! milyen állat lábnyoma lehetett? :O me nem találom
2011. febr. 24. 20:00
3/9 A kérdező kommentje:
nagyjából painten megpróbáltam ábrázolni h is nézhetett ki... remélem ki tudja venni vki h miez xd:
a minőségért bocsi >.<
2011. febr. 24. 20:18
4/9 Catz válasza:
Na igy latvan, tuti, hogy valami medvefele
Lathatod, hogy a feketemedve hatso laba..
De mivel ketlem, hogy Mo.-n medvek maszkalnak szabadon,,, ezert lehet tan mosomedve?
5/9 A kérdező kommentje:
tényleg :O de az a fura h kb csak akkora volt a lábnyom mint egy közepes testű kutyáé... és volt mellette ugyanilyen csak kisebb
2011. febr. 25. 17:26
7/9 Catz válasza:
Hmmm, akkor tenyleg nem tudom.
Viszont, amilyen labnyomot Te mutattal, az tipikus medvenyom. Mivel a medve a hatsolabaval tipikus "sarkonjaro", vagyis latszik a sarka is a nyomokon. Remelem, erthetö voltam :D
8/9 A kérdező kommentje:
igen :D köszi :)
2011. febr. 28. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!