Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Lehet vadászni oroszlánra,...

Lehet vadászni oroszlánra, zsiráfra, vizilóra?

Figyelt kérdés

Teljesen elképedtem hogy ezt csak így lehet:

[link]

2011. jan. 12. 14:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

"Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni."

Sajnos ez a mondás igaz,csak sokan úgy vannak vele,hogy ó,én kilövök egy zsiráfot,azért sz@r bőrért,amit kitömetek,és elmondhatom,hogy "én zsiráfot is lőttem"!Persze a húsát otthagyják!

Az nem baj,ha lelő egy szarvast,hazaviszi,kipreparáltatja,a húsát megeszi,de az igen,hogy lelő 5 szarvast,lenyúzza,a bőrét-fejét elviszi,a húsát meg otthagyja a rókának!Ezeket az embereket ki kéne rakni a városok közepébe kalodába,és lehetne dobálni őket tojással,paradicsommal,és perzse a puskájukat is elkobozni!

2011. jan. 16. 16:51
 12/20 anonim válasza:

Szerintenm meg az olyan ember, aki hobbiból öli az állatok az megérdemelne egy golyót a fejébe! Szép mondhatom...eszem megáll ettől a világtól! Kinek ártott az az állat bmeg?!! Nem hiszem el, h h lehet ennyire önző, undoríttó barbár az emberiség...Belecsöppentünk ebbe a gyönyörű világba, és napról napra csak pusztítjuk, a következményekbe meg nem gondolunk bele...! Persze mert az a fontos, h fejlődjön a kbaszott ipar meg, h minél több marhát, sertés, baromfit tenyésztjünk, h a húszabáló pofátokba tudjatok mit tenni...!!!! Ezek vagyunk emberek!!!! De ha csak egy kicsit is magadba néznél, és legalább annyit megtennél, h nem dobod el a kbaszott szemetet az utcán, vagy nem állsz órákig a zuhany alatt és pazarlod a vizet( amit más boldogan meginna) akk már vmit tennél egy jobb világért!!!!

Ezt nem konrkétan a kérdezőnek céloztam, csak kibuktam a cikk miatt, akinek meg nem kenyere az ne vegye magára!

2011. jan. 29. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:
A szívemből szóltál kedves utolsó!:-)
2011. jan. 30. 00:14
 14/20 anonim válasza:

Sajnos lehet legállissan is

Vannak nagyobb fejesek akiknek hatalmas nagy földjük van Afrikába és horribilis összegért lelőhetsz egyet kettőt.sajnos:S

2011. febr. 8. 09:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Annyival egészíteném ki az előttem szólót, hogy az állatokat egy kisebb földterületre terelik, és kissé be is nyugtatózzák, hogy a "siker" biztos legyen...:(

Pár éve volt erről egy dokumentum film. Szomorú!

2011. febr. 10. 11:01
 16/20 anonim ***** válasza:
mégszép,hogy lehet
2011. febr. 14. 20:00
 17/20 anonim ***** válasza:
nem lehet
2011. febr. 14. 20:24
 18/20 mentalist ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rossz rendesen le van azért ez szabályozva és igy a benszülötteknek sem az lessz célja hogy irtsák hanem hogy óvják a vadakat Mert ha évente a gazdag vadászok egy kettőt kilőnek özűlük rájönnek nem csak kárt képesek csinálni az elefántok, oroszlánok stb. hanem hasznot is tudnak hozni. (Am ennek semmi köze nincs az illegális bálnavadászahoz)
2011. ápr. 17. 23:30
 19/20 anonim válasza:
Arra nem szolok egy szot se, h ha a vadászok szezonban kilőnek egy-két egyedet, h fentartsák az egyensulyt(mellesleg ők az év többi részében törődnek is az állatokkal, ami ebben az esetben nem mondhato el), de olyan állatokból, mint az oroszlán vagy az elefánt kbaszottul nincs túlszaporulat...csak a "nem tudom mit kezdjek magammal gazdag vagyok és unatkozok"c. emberek nem tudják hová tenni a pénzuket, és az ilyenekből lesznek a "jaj de jó lőttem egy oroszlánt, mekkora ember vagyok" buzerantok...ugyh már megbocsáss, de ez elfogadhatatlan!!!!!
2011. ápr. 18. 00:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Lehet sajnos, az ilyen pénzes ripacs f**zkalapok elég szép összegeket fizetnek érte, hogy aztán egy dzsippből 200m-ről kilőjék szerencsétleneket, rohadt nagy teljesítmény

Nem vadász az ilyen hanem egy ripacs f**zfej

2014. nov. 16. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!