Lehet vadászni oroszlánra, zsiráfra, vizilóra?
"Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni."
Sajnos ez a mondás igaz,csak sokan úgy vannak vele,hogy ó,én kilövök egy zsiráfot,azért sz@r bőrért,amit kitömetek,és elmondhatom,hogy "én zsiráfot is lőttem"!Persze a húsát otthagyják!
Az nem baj,ha lelő egy szarvast,hazaviszi,kipreparáltatja,a húsát megeszi,de az igen,hogy lelő 5 szarvast,lenyúzza,a bőrét-fejét elviszi,a húsát meg otthagyja a rókának!Ezeket az embereket ki kéne rakni a városok közepébe kalodába,és lehetne dobálni őket tojással,paradicsommal,és perzse a puskájukat is elkobozni!
Szerintenm meg az olyan ember, aki hobbiból öli az állatok az megérdemelne egy golyót a fejébe! Szép mondhatom...eszem megáll ettől a világtól! Kinek ártott az az állat bmeg?!! Nem hiszem el, h h lehet ennyire önző, undoríttó barbár az emberiség...Belecsöppentünk ebbe a gyönyörű világba, és napról napra csak pusztítjuk, a következményekbe meg nem gondolunk bele...! Persze mert az a fontos, h fejlődjön a kbaszott ipar meg, h minél több marhát, sertés, baromfit tenyésztjünk, h a húszabáló pofátokba tudjatok mit tenni...!!!! Ezek vagyunk emberek!!!! De ha csak egy kicsit is magadba néznél, és legalább annyit megtennél, h nem dobod el a kbaszott szemetet az utcán, vagy nem állsz órákig a zuhany alatt és pazarlod a vizet( amit más boldogan meginna) akk már vmit tennél egy jobb világért!!!!
Ezt nem konrkétan a kérdezőnek céloztam, csak kibuktam a cikk miatt, akinek meg nem kenyere az ne vegye magára!
Sajnos lehet legállissan is
Vannak nagyobb fejesek akiknek hatalmas nagy földjük van Afrikába és horribilis összegért lelőhetsz egyet kettőt.sajnos:S
Annyival egészíteném ki az előttem szólót, hogy az állatokat egy kisebb földterületre terelik, és kissé be is nyugtatózzák, hogy a "siker" biztos legyen...:(
Pár éve volt erről egy dokumentum film. Szomorú!
Lehet sajnos, az ilyen pénzes ripacs f**zkalapok elég szép összegeket fizetnek érte, hogy aztán egy dzsippből 200m-ről kilőjék szerencsétleneket, rohadt nagy teljesítmény
Nem vadász az ilyen hanem egy ripacs f**zfej
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!