Gonoszság ha egy bikaviadalban a bikának drukkolok?
Nem gonosz!
Én az egészet állatkínzásnak tartom amúgy.
Nem, én is a bikának drukkolok :D
Szerintem nagyon szép állat a bika, nem tudom miért kell leölni, tudom hogy ez kultúra de mégis...
Nem gonoszság. Csak ne lepődj meg, ha a végén nem az győz akinek drukkolsz:) Mert a bika soha nem győz. Akkor is leszúrják a végén, ha a matadort kinyírta, csak akkor más matadorok teszik meg.
Az meg, hogy nem is tudom már hogyan írtad, szóval hogy nem bánod ha matador megsérül vagy meghal. Ők tudják mire vállalkoznak amikor ebbe belekezdenek. Nagyon sokszor már pici gyermekkoruk óta ezt csinálják. Az, hogy te vagy bármely más néző kinek drukkol sokkal kevésbé befolyásolja az eseményeket, mint az hogy a matador mennyire nyugodt, mennyire tud koncentrálni épp akkor, illetve milyen gyorsan tudja lereagálni a helyzetet. Szóval ha esetleg nem úgy jönnek össze a dolgok, az sokkal inkább a matador hibájának következménye, mint annak hogy te kinek drukkolsz. Vagyis ha meghal azért te nem vagy hibás.
Demokrácia van, annak drukkolsz aki szimpibb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!