Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Mekkora az esély hogy elkapnak...

Mekkora az esély hogy elkapnak ha megprobálok hazavinni egy agancsot, es mi lehet a következménye?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez bűncselekmény, de mi van ha hajtás, zavarás, vagy tényleg bármi ilyesmi nélkül megis találok? Tudom hogy ott kell hagyni, de mi van ha beteszem a hátizsákomba? (Ha befér). Belenézhet az erdész/vadász/vadőr, akárki ha csak meglát az erdőben, ráadásul családdal?

Ha belenéz, akkor feltétlenül feljelent? Ha sűrű elnézesek közepette odaadom neki, és megprobálom elmondani merre találtam, akkor is?

Vagy ha nem valami kapitális, akkor nem is foglalkoznak vele?

Hogy működik ez a gyakorlatban? Ilyenkor sűrűbben járják az erdőt, és az eltévelygő turistákra lecsapnak? Vagy nem foglalkoznak ezzel annyira, csak hajtás ne legyen?

Igazából találtam már, de még akkor sem az évit, ha időszaka volt. Vagyis annyira ők se szedik össze.

Csak most megint tervezünk több erdei túrát, és ugye ilyenkor fokozottan van esély egy szép agancsra.

jan. 27. 20:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na ez az, az otthoni lehet régi, vagy a jófogáson vettem. De miert jönnének ellenőrizni? Meg mi a nagy mennyiség?

Van nagy méretű hátizsák, és kisebb méretű agancs. Nyilván egy somogyi 8-9 ágas már nem fér el sehova, de arra az esély meg mint a lottóra.

Szó sincs ilyenről. Tény hogy szeretek nem az úton menni, és örülnék beki, de bem ez a fő cél

tegnapelőtt 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Semjén Zsolti nem bízza a véletlenre, lehelikopterezteti.
tegnapelőtt 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy nagyon egyszerű a megoldás, aki agancsot talál az tegye a fejére és máris szarvasnak nézik. Csak miközben így gyalogol nézzen a lába elé nehogy belelépjen egy rozsdás sz*r-vasba...
tegnap 00:00
 14/14 anonim ***** válasza:
- Mit néz annyira biztos úr, tán csak nem maga volt aki felszarvazott az asszonnyal?
tegnap 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!