Egy 100 kilós profi bokszolónak mekkora esélye lehetne egy 100 kilós orángutánnal szemben?
42. Cirkuszban minden állat meg van törve. Nem tudnak maguk lenni. Kontroll alatt van az életük. Ez a majom még akkor is meg volt kötve mikor a műsor ment. A kora is látszott rajta.
Ezt a vadonban nem merte volna megcsinálni a férfi. Nem véletlen itt menőzött. Karmai sem voltak, nyilván nem kockáztatnak, főleg félmeztelen. Szomorú volt az egész.
44 # most a harapást meg a karmolást ne nézzük mert az ember sem harap meg karmol..
a test test elleni küzdelemben véleményem szerint helytállt az úriember
39.: Mivel nem vagyok 100 kilós profi ökölvívó, hanem 60kg átlagos testalkatú, így nem.
Itt azt mondják, a bokszolónak 50 kilós csimpánzzal sem lenne semmi esélye, akkor én a 30 kilóssal vagyok egy súlyban, de mivel nekem nincs profi technikai tudásom, így 20 kilós lenne a nekem való, azt már elintézném.
De ha az 5-szörös erősséget vesszük figyelembe, mint ahogy ezek a bunkók mondják, akkor szerinted milyen esélye lenne egy 12 kilós majomnak ellenem? Úgy felrúgnám a 12 kilóját, hogy a Holdig repülne, vagy simán csak a testsúlyommal leszorítanám, aztán megfojtanám. Valaki mondott 7-szeres erőkülönbséget, ahhoz már 8,5kg-nak kéne lennie a majomnak, na szerinted az mit tudna velem kezdeni? Ráfinganék és megdöglene...
46.: "Igen. Ha nem haraphat, karmolhat a majom, ami a fő fegyvere, akkor "helytálhat" az ember egy motiválatlan, kiégett, idős majommal szemben, aki nem is akart harcolni."
Oké, de amikor a sokszoros erővel példálóztak, abban nincs benne a karmolás, harapás, az nem erő. Én sem leszek 200-szor erősebb, ha egy rombolópuska van a kezemben.
5-600 fontot tud nyomni egy felnőtt csimpánz. Egy felnőtt gorilla fekvenyomni majdnem 2 tonnát tud.
Elképesztő buta emberek vagytok, akik soha életükben nem jártak küzdősport terem közelében, ha azt gondoljátok hogy ezek az állatok egy embert nem szednek szét 3 másodperc alatt.
Lemennétek egy judo terembe, a 15 6 éves csajok is 1 perc alatt kitörnék a karotokat a helyükről. Ebben az egy percben benne van az, hogy levisznek a földre, és a megfelelő pozíciót felveszik. De lehet fél perc alatt megcsinálnák. Ők ezt pár év hobbiedzéssel.
A vadállatok egész életükben a túlélésért harcolnak, és sokkal erősebbek, mint bármelyik ember a földön. Azzal a különbséggel, hogy a legerősebb ember ha a súlyemelést nézzük, körülbelül 20 másodperc után szívrohamot kap, ha futnia kellene a buszhoz hogy elkapja. Egy majom meg se fogja azt a terhelést érezni, ami kell, hogy darabokra szedjen egy embert.
És hogy erre reagáljak, nem nem láttam semelyik majmos filmet soha.
Tessék egy orángután. 2 ember és egy rács kellett, hogy elszabaduljon, és látszik hogy le akarta a végén a lábát harapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!