Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Egy 100 kilós profi bokszolóna...

Egy 100 kilós profi bokszolónak mekkora esélye lehetne egy 100 kilós orángutánnal szemben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy az orángután nem menekülne el azonnal egy jól irányzott hasi ütéstől, de a bokszoló be lenne drogozva, és nem érezne félelmet, fájdalmat, fáradtságot.
nov. 19. 11:34
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Igen, látszik, hogy öreg a majom, ráadásul be van kötve a szája, gondolom a karmai is lecsípve. :/ És még így se volt esélye az embernek.
nov. 20. 15:30
 42/53 anonim ***** válasza:
0%
40 # de honnan tudod, hogy idős és megtört csimpánz?
nov. 20. 15:36
 43/53 anonim ***** válasza:
0%
41 # miért nem volt esélye? Igenis pariban voltak….
nov. 20. 15:36
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

42. Cirkuszban minden állat meg van törve. Nem tudnak maguk lenni. Kontroll alatt van az életük. Ez a majom még akkor is meg volt kötve mikor a műsor ment. A kora is látszott rajta.

Ezt a vadonban nem merte volna megcsinálni a férfi. Nem véletlen itt menőzött. Karmai sem voltak, nyilván nem kockáztatnak, főleg félmeztelen. Szomorú volt az egész.

nov. 20. 15:43
 45/53 anonim ***** válasza:
0%

44 # most a harapást meg a karmolást ne nézzük mert az ember sem harap meg karmol..

a test test elleni küzdelemben véleményem szerint helytállt az úriember

nov. 20. 15:48
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha nem haraphat, karmolhat a majom, ami a fő fegyvere, akkor "helytálhat" az ember egy motiválatlan, kiégett, idős majommal szemben, aki nem is akart harcolni.
nov. 20. 15:52
 47/53 A kérdező kommentje:

39.: Mivel nem vagyok 100 kilós profi ökölvívó, hanem 60kg átlagos testalkatú, így nem.

Itt azt mondják, a bokszolónak 50 kilós csimpánzzal sem lenne semmi esélye, akkor én a 30 kilóssal vagyok egy súlyban, de mivel nekem nincs profi technikai tudásom, így 20 kilós lenne a nekem való, azt már elintézném.

De ha az 5-szörös erősséget vesszük figyelembe, mint ahogy ezek a bunkók mondják, akkor szerinted milyen esélye lenne egy 12 kilós majomnak ellenem? Úgy felrúgnám a 12 kilóját, hogy a Holdig repülne, vagy simán csak a testsúlyommal leszorítanám, aztán megfojtanám. Valaki mondott 7-szeres erőkülönbséget, ahhoz már 8,5kg-nak kéne lennie a majomnak, na szerinted az mit tudna velem kezdeni? Ráfinganék és megdöglene...

nov. 20. 16:02
 48/53 A kérdező kommentje:

46.: "Igen. Ha nem haraphat, karmolhat a majom, ami a fő fegyvere, akkor "helytálhat" az ember egy motiválatlan, kiégett, idős majommal szemben, aki nem is akart harcolni."

Oké, de amikor a sokszoros erővel példálóztak, abban nincs benne a karmolás, harapás, az nem erő. Én sem leszek 200-szor erősebb, ha egy rombolópuska van a kezemben.

nov. 20. 16:05
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

5-600 fontot tud nyomni egy felnőtt csimpánz. Egy felnőtt gorilla fekvenyomni majdnem 2 tonnát tud.

Elképesztő buta emberek vagytok, akik soha életükben nem jártak küzdősport terem közelében, ha azt gondoljátok hogy ezek az állatok egy embert nem szednek szét 3 másodperc alatt.

Lemennétek egy judo terembe, a 15 6 éves csajok is 1 perc alatt kitörnék a karotokat a helyükről. Ebben az egy percben benne van az, hogy levisznek a földre, és a megfelelő pozíciót felveszik. De lehet fél perc alatt megcsinálnák. Ők ezt pár év hobbiedzéssel.

A vadállatok egész életükben a túlélésért harcolnak, és sokkal erősebbek, mint bármelyik ember a földön. Azzal a különbséggel, hogy a legerősebb ember ha a súlyemelést nézzük, körülbelül 20 másodperc után szívrohamot kap, ha futnia kellene a buszhoz hogy elkapja. Egy majom meg se fogja azt a terhelést érezni, ami kell, hogy darabokra szedjen egy embert.

És hogy erre reagáljak, nem nem láttam semelyik majmos filmet soha.

nov. 20. 17:38
 50/53 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék egy orángután. 2 ember és egy rács kellett, hogy elszabaduljon, és látszik hogy le akarta a végén a lábát harapni.

nov. 20. 17:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!