Egy 100 kilós profi bokszolónak mekkora esélye lehetne egy 100 kilós orángutánnal szemben?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy az orángután nem menekülne el azonnal egy jól irányzott hasi ütéstől, de a bokszoló be lenne drogozva, és nem érezne félelmet, fájdalmat, fáradtságot.nov. 19. 11:34
11/53 kutyafule4 válasza:
Tegyük fel, hogy a suliban nem idióta orángutános kérdésekkel foglalkozol, hanem a sulis dolgokkal és tíz év múlva nem egy akkugyárban fogsz három műszakban robotolni, hanem valami normálisabb melód lesz amit rendesen meg is fizetnek.
12/53 A kérdező kommentje:
11.: Akkor nekem még van esélyem?
Nem akarok úgy járni, mint te, hogy 10 év múlva idióta orángutános kérdéseket olvasgassak :((
nov. 19. 12:30
13/53 anonim válasza:
Tessék, találtam neked videót. Itt a csimpánz és a bokszoló összehasonlítása. Nem az a kérdés, hogy ki nyer, hanem hogy az ember túléli-e.
14/53 kutyafule4 válasza:
#12 ha nem írod ki akkor nem lesz mit olvasgatni, mert nincs még egy ilyen hülye, aki ilyeneket ír ki.
15/53 A kérdező kommentje:
14.: A csatornapatkány is mindig talál új csatornát, mert odavaló!
Nem a csatorna a hülye, ha a patkány odamegy...
13.: Ez érdekes videó, köszönöm!
nov. 19. 12:45
16/53 anonim válasza:
Annyi ilyen kérdést ír ki amennyit akar. neked nem kötelező, sem olvasni sem válaszolni.
18/53 anonim válasza:
internet amikor 3 kiló kokaint szívtál:
19/53 anonim válasza:
Én csak 80kg-os volt boxoló vagyok, de még viperával sem szívesen vállalnám :D
20/53 anonim válasza:
Amúgy a natgeo az nem sokkal minőségibb mint egy RTL klub, tv2.
Rengeteg kamu információt terjesztenek a megrendezett ál-dokumentum filmjeikben, hogy minél nézetebb legyen Ők is csak erre mennek, nem az ismeretterjesztésre.
Ez a 600 kilóval való fekvenyomás, egy csinpánz esetében teljes képtelenség pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!