Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Egy 100 kilós profi bokszolóna...

Egy 100 kilós profi bokszolónak mekkora esélye lehetne egy 100 kilós orángutánnal szemben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy az orángután nem menekülne el azonnal egy jól irányzott hasi ütéstől, de a bokszoló be lenne drogozva, és nem érezne félelmet, fájdalmat, fáradtságot.
nov. 19. 11:34
A kérdező szavazást indított:
Lenne valamekkora esélye (legalább 5%, vagy annál több).
Gyakorlatilag semmi esélye sem lenne.
31 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
83%
xddddddd
nov. 19. 11:39
 2/53 anonim ***** válasza:
87%
Az előbb még egy gorilla volt 3 kigyúrt emberrel szemben!!!!😀
nov. 19. 11:40
 3/53 A kérdező kommentje:
2.: Láttam a kérdést, de az egy baromság. A kigyúrt férfi mivel tud harcolni? Csak az izomerejével szorítani, meg hasonlót. Egy profi bokszoló nyilván sokszor erősebbet tud ütni, gyorsabb, precízebb, technikailag összehasonlíthatatlan.
nov. 19. 11:44
 4/53 anonim ***** válasza:
90%
Valami elakadás van itt....
nov. 19. 11:45
 5/53 anonim ***** válasza:
88%

Esélye nincs. Már egy csimpánz ellen sem. Láttam egyszer egy NatGeo-s dokumentumfilmet, amin elmondták, hogy egy hím csimpánz ~600kg-al tudna fekvenyomni.

A csimpánztámadások során ha túléli az ember, általában letépik az arcát, lerágják az ujjait. Esélyük sincs ellene. Az orángután pedig jóval nagyobb a csimpánznál.

nov. 19. 11:50
 6/53 A kérdező kommentje:
5.: Hát azért már egy csimpánz ellen biztosan lenne esélye. Láttam én is csimpánz támadásokat, de azok átlag emberek ellen történtek. Nem profi ökölvívó ellen, akinek az ütései lőfegyver energiájával ér fel!
nov. 19. 12:01
 7/53 anonim ***** válasza:
96%
Az a helyzet, hogy nem találná el. A csimpánz sokkal gyorsabb és erősebb, jobban bírja az ütést, a sérüléseket is. Kb. 1% esélye lenne egy nehézsúlyú ökölvívónak, hogy tiszta erőből eltalálja és az állat elveszítse az eszméletét. Hiszen még amikor emberek bokszolnak, ott is ritka az egy ütéses KO. A csimpánz felöklelné az embert és egyből letépné az arcát, harapná ahol csak tudná, egy húscafatot hagyna maga után.
nov. 19. 12:05
 8/53 anonim ***** válasza:
22%

Nagy boksz kedvelő vagyok, én magam is csináltam, de a majom 2-3 szor erősebb az embernél. Karmol és harap.

Átlag embernek 1%-ot adok, hátha infarktusban meghal támadás közben a majom vagy rászakad egy fa.

Egy nehézsúlyú bunyósnak valóban lehet egy jó ütése, de erre is kicsi az esély. Legyen 10%. Egy kravmaga mesternek adnék ennél többet. Ők a gyenge pontokra mennek tudatosan. Szem, torok vagy tökös. Egy tökös után a majom is fetrengene szerintem, de ha belenyúlnak a szemébe azt sem viselné jól.

nov. 19. 12:15
 9/53 anonim ***** válasza:
78%
Már megint ez az elmebeteg aki az ötvenedik állat harcoltatos kérdést írja ki.
nov. 19. 12:18
 10/53 A kérdező kommentje:

Bokszban kesztyűt húznak, most hogyha azt vesszük, hogy egy kesztyű nélküli ütés akár 10-szer erősebb is lehet, mint egy pisztoly, és állon pattintja a csimpánzt... :D

Nyilván van többféle pisztoly, nem a fél méteres .50-es kaliberű revolverre gondolok, hanem mondjuk egy .32 acp-re, ami eléggé elterjedt Amerikában.

nov. 19. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!