Félek, hogy össze szeretnének csapni ellenem tudnátok segíteni?
Egész életemben, félelmem volt a pókoktól, ha meglátok egyet, kiráz a hideg, nem mentem be a fürdőkádba sem mert ott volt a plafonon egy csúnya, ízes lábu pókic. És látom rajtuk hogy figyelnek, ma pl megfújkáltam egyet, dezodorral , és elkezdett kapálódzni. Nevettem egyet, okés eddig rendben van. Bemegyek, és látom hogy az ágyam feletti falom ott van egy..Egy, tejfölös strandlabda fejű pókvadállat. ÉS láttam Ahogyan Néz, és rámveti a mérges szemeit, és bántalmat akar számomra. Menten nekicsaptam, az szjg, könyvet, és menten a padlora esett, es kispréselődött mint a málnalekvár. Puff neki. Na ez még csak hab se a palacsintán, jövök vissza ki elintézni a dolgaim, mit látok. A pókot akit lefújtam, kapálódzik és akárhova megyek kovet,a falon. Most, ignorálom hátha akkor abbahagy és nem koslat utánam mintha szerelmes lenne belém. Gondolkoztam azon, lefújom mindannyijókat a porszivivel, hogy szaporodni se tudjanak, és bezárok mindent, de dögmeleg van és kell a fény, a pozitív energiák, e vadállatok ellen. Azonban ha meglátok egy picike pókimókit, mindig elérzékenyülök, hisz szegény, olyan kisbaba mint én meg a tesóim voltunk régen. Nem érdemel bántást. De ha arra gondolok, hogy egyszer megnő, és összeáll a spider la mafia famíliával, akkor összecsapnak ellenem mindannyian, és megkeserítik az életemet.
Nagyon félek már, már utálok aludni is miattuk mert figyelnek, kukkolnak, ha meztelen vagyok mégjobban de nem érdekelnek a fiú pókok, hiszen leszbikus vagyok. Ácsi, nem úgyértem hogy a lány pókoknak jobban örülnék. Azokat is utálom. mit tehetnék? Ti mit tennétek?
Trollkérdés...
Viszont van tehetséged könyvet írni, kezdhetnél ezzel valamit inkább a trollkérdések helyett.
...X"D
Cardi B p*nciját odaképzelve... X"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!