Melyik nyerne egy párviadalban?
hiúz - farkas
feketemedve - rozsomák
oroszlán - tigris
A hímoroszlán ellustult?
Hát, megsúgom, azér nem vadászik a hím, mer nem kell neki, a nőstények félnek tőle mint az állat. Biztos azért, mert gyenge. Ezértis a hím eszik először a zsákmányból (amit nem is ő ejtett el).
Valójában a hímek egyetlen feladata az egymás közötti dominanciaharc a területekért, és a nőstényekért.
Kinyírnák masszívan a tigrist, mert az mindig gyengébb zsákmányt öl, a hímoroszlán meg oroszlánokat. ennyi.
//Előző//Annyira nem vagyok szemét, ha már poénkodok, írok is, 100%, hogy :
farkas
mackó
tigris
(Kis-Ázsiába a tigris irtotta ki az oroszlánt...anno..)
500 forintot tennék:
Vendég
Hazai
Döntetlen
Hiuz
Rozsomak (ebben nem vagyok 100%-os, de szerintem vinne 6-4re)
oroszlan
Exp: A hiuz macskafele, es kemenyen karmol, inkabb, mint harap. Magaban elegge veszelyes, hiaba nagyobb a farkas, az csapatjatekos, egymagaban nem harcol annyira jol.
A rozsomakra fogadnak, mert menyetfele, ezert szivoasabb, tomottebb izomzata van, jobban viseli a fajdalmat, es csak akkor hagyja abba a kuzdelemt, ha mar kinyult. Viszont ott van, hogy a maci erosebb.
Oroszlan, mert a vermersekelte alapjan nagyobb benne a kozdoszellem, tovabb harcolna. De ez is erosen keteselyes, mert egyes velekedesek szerint, az oroszlan es a tigris majdnem egy faj.
egy kifejlett rozsomák 30 kiló. anyi esély van egy medve ellen, mint egy kiscsoportos ovodásnak.
a farkas kb 2x akkora, mint a hiúz. szerinted?
a hímoroszlán meg azért nem vadászik, mer a vadászó nőstények tudják, hogy seperc alatt szétkapná őket. Ahímoroszlán nem vadászik,mert csak a területét, és a nőstényeit fenyegető kóbor hímmekkel bunyózik naphosszat. Lenyomná a tigrist, mert sokkal fejlettebb vállizülete van, a mellső mancsai sokkal többféle mozgást enged, ami a hatékony dominanciaharcokhoz kell. a tigrisnek ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!