Melyik nyerne egy párviadalban?
hiúz - farkas
feketemedve - rozsomák
oroszlán - tigris
hiúz-farkas
Kb 1m hosszú a farka nélkül és asszem 70 cm magas.
A farkas Testhossza 1,0–1,6 m, amihez hozzájön még a 40–50 cm-s farok... ezekből találd ki :)
medve az biztos
ha az orroszlán hím, akkor az ha nem akkor lehet a tigris
Szerintem meg azelőtem levőnek nicns igaza a tigrismeg oroszlánnal...
Szerintem ha az oroszlán nőstény akkor az nyer, ha meg him...akkor lehet, hogy a tigris...
Nőstény oroszlánok sokkal erősebbek és a him oroszlánok el vannak lustulva...zsákámnyt se tudnak szerezni, mert csak a nőstények vadásznak rá...igy természetesen a nőstény erősebb.
gyakorlatozz ereszd őket össze :)
am farkas
medve
és tigris
Mitől fél a rozsomák? A könyvek szerint maci, hiúz, farkasfalka.
Olvastátok a Fehér Agyart? A hiúz majdnem akkora, mint a a farkas, de macskaféle, tehát biztos vagyok benne hogy ő győzne.
Szerintem a hiúz nyerne mivel a farka inkább falkában vadászik, egyedül nem nagyon szokott így előnyben van a hiúz amelyik max a kölykökkel vadászik. az is csak bizonyos ideig. szóval
hiúz medve oroszlán (hím és nőstény is)
aki írta hogy a hím el van lustulva és a nőstények erősebbek az téved.
az addig oké hogy a nőstények szerzik a táplálékot de pl ha nagyvadra mennek (bivaly, gnú, elefánt, zsiráf utolsó kettő ritka de láttam már filmben) akkor a hím is ott van és általában ő adja a kegyelemdöfést. szóval oké hogy lusta de erősnek azért erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!