Van a környéketeken vaddisznó?
Balaton, északi parti település Zánka és Badacsony között.
Igen, van vaddisznó, felfeszítik, átturják a kerítést (átlagos drótból van) és "körülnéznek" a kertben.
Nincs semmi amit különösebben szeretnének, de azért vissza - vissza jönnek járnak néha.
Pontos helyszínt azért nem írtam, mert errefelé a környező településeken ugyan ez jellemző, szerintem kissé túlszaporodtak vagy az életterük szükült le a beébítettség miatt. Lejarnak a vízpartra is.
#9 Ezen véletlenül sem kell megsértődni. Minden egyes kérdésnél van néhány ember, aki végig megy a válaszokon és tartalomtól függetlenül nyomja a pirosat, mintha kötelező lenne. Van ahol minden választ lepontoznak, meg van ahol látszólag néhány szerencsétlen áldozatot véletlenszerűen kiválasztanak.
A kérdésre is válaszolok. Dél-alföldi falujellegű kisvárosban lakom, de itt nem él vaddisznó. Van egy mini erdő, de annyira kicsi terület, hogy nem sok mi tud elbújni, ráadásul körbeveszi a lakott terület. Van itt néhány őz, nyúl (bár ők inkább mezei nyulak a közeli mezőről), róka, különböző hüllők, kétéltűek, meg egy csomó madár. A nagyobb testű emlősök nem igazán szeretik a területet, ahhoz is szerencse kell, hogy őzet lássunk (20 év alatt láttam vagy kettőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!