Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Hány éves korától ülhetek rá...

Hány éves korától ülhetek rá egy magyar félvér lóra?

Figyelt kérdés
50 kg vagyok és 13 éves. Szúlinapomra kapta egy kiscsikót magyar félvér mint már írtam. Hány éves korától ülhetek rá? Hány éves korában lehet belovagolni?
2010. okt. 5. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
3
2010. okt. 5. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van, 2.5 éves korában elkezdheted futószárazni, hogy megtanulja, hogy kell szépen futószárral dolgozni, megtanulja a hangutasításokat. Aztán szép fokozatosan lehet rátenni nyerget, mindig kicsit több időre. Aztán 3 éves kora körül elkezdhetsz ráülni, először csak séta, finom szármozgatások...és így fokozatosan haladni előre. És nem szabad vele sietni, hagyj neki mindenre időt! De én a helyedben ezt szakemberre bíznám.
2010. okt. 5. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
3éves korában, de addig is futószárazd,vedd fel a lábait, kösd ki és ápolgasd stb.
2010. okt. 9. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
egyet értek a második emberrel,de ha nem tudsz annyit a lovakról hogy belovagolj egyet és nincs pénzed szakemberre vagy esetleg nem tudod megoldani hogy ő is foglalkozzon vele,akkor szerintem keresgélj a neten,de ez már jó dolog hogy megkérdezted mert a legtöbb idióta már ráül 2 éves korába...sőtt nem messze ahol lovagolok szerencsétlen 1 éves csikóra ültek rá O_O"
2010. okt. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!