Magyar félvér megfelelő ló lenne nekem?
kancára vagy heréltre gondoltam. 3éve járok lovagolni, ugrattam már. ültem már makrancos lovon, kitudom ülni a bakolásokat, ágaskodást. 5-10 évesre gondoltam.
Szerintetek?
Ha egészséges és van lóútlevele, sütése. Kipróbálás után beleszerettél akkor jó. Bár félvér és félvér is közt van különbség, hogy ilyen zugszaporított származás nélküli lóról van szó, vagy két tisztavérű ló keresztezéséből származik.
Ha megvan a kiszemelt ló, próbáld ki, nézd meg a fogait, lábait, oltási könyvét, hogy minden rendben van-e.
Ha ki tudod gazdálkodni az anyagiakat a tartásához, kovácshoz, állatorvoshoz, van rá időd, hogy naponta lemozgasd, akkor jó lesz neked és lónak is.
Első lónak jók a félvérek :)
ő egy kicsit jobban *-* végül is ha elmennék megnézni az egyiket, meg tudom a másikat is, mert egy helye vannak :D
Megnéztem a hirdetéseket... 400 ezerért már adhatna mellé lóútlevelet is (mivel kötelező), ha már származásija van. Lóútlevél nélkül nem vennék ma már lovat, alapokmány, mint neked a személyi, enélkül elvileg nem is szállíthatod.
Szerintem találsz ezeknél különb lovakat is.
Számomra pl ő megérne egy utat: [link]
vagy ő : [link]
Milyen érték határral számoltok? Mert magyar félvér van 800 ezerért is, igaz ezeknek nagyon jó felmenőik vannak, vagy versenyeznek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!