Magyar félvér vagy Sodrott?
Figyelt kérdés
Tavaszi szünetbe megyünk lovat venni.
egy Magyar félvér , és egy Sodrott a kiszemelt. Mindkettőt ismerem. De nem tudok dönteni :/
a Magyar félvér szelidebb, gyerekekhez van szokva.
a Sodrott meg szeleburdibb és önfejű.
de a Sodrival már kezd valami kapcsolatnak nevezhetű dolog összejönni.
De a magyar félvér meg abból a szempontból is "jobb", hogy kitudja mit hoz a jövő és lehet, hogy versenyezni fogok és neki vannak papírjai is szóval ő azért jobb lenne és ő képzetebb mint a Sodrott.
15/l
2011. ápr. 13. 19:06
1/7 anonim válasza:
Ha nem kocsiztok vele, csak lovagolni használnád, akkor magyar félvér. Inkább azért is az, mert 15 éves vagy, meg önfejűnek mondod a sodrottat. Nem biztos, hogy bírnál vele. Szóval inkább a magyar félvért vegyétek meg.
3/7 anonim válasza:
szerintem a magyar félvért vegyétek meg,ha egy sodrott önfejű akkor még én sem bírok vele pedig a Kincsem parkban telivérket vezetek föl.
4/7 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm mindenkinek a segítséget :)
2011. ápr. 13. 19:39
5/7 anonim válasza:
Utolsó: rányomva nincs, de a rendszerben van, ugyanis névre, címre küldik ki a levásárolható pontokat...
6/7 anonim válasza:
Jaj bocsi, nem ide akartam ezt a választ, csak valamiért a erre a kérdésre ugrott vissza a böngésző :(
7/7 anonim válasza:
a félvérrel később komolyabb terveid is lehetnek (ugrás stb) a sodrottal nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!