Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Lehetséges valahol oroszlánt...

Lehetséges valahol oroszlánt simogatni anélkül hogy megennének?

Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 16:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Még pár évvel ezelőtt kisebb magánállatkertekben volt rá lehetőség, hogy a kicsi oroszlánt és tigrist a látogatók bizonyos időpontban megsimogathatták, de már nem lehet ilyet, hoztak egy törvényt, ami szerint ez tilos a vadállatoknál. Külföldön még lehet találsz ilyet.
2022. júl. 11. 16:56
 12/20 A kérdező kommentje:

10. Külföldön tudom hogy van olyan aki ezzel foglalkozik, sőt, farkassal magyarban is nyugtatók nélkül.

Mellesleg a lovat is simán meg lehet simogatni, ettől előfordulhat, hogy egy ló leharapja a kezedet, de van vadállat is ami hozzászokik az emberhez, van amelyik különösen kedveli ha foglalkoznak vele.

Mint ahogy embertörzs is él a mai napig, amit ha megközelítesz le akar vadászni az egész törzs.

Medvékkel is van aki ilyen szinten foglalkozik, viszont csak azt az egy medvecsaládot meri ő is megközelíteni.

2022. júl. 11. 17:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire én tudom a ló nem húsevő.
2022. júl. 11. 17:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon szervezett körülmények között idegenként sehol. Afrikában pár safari parkban a pénzes turista odamehet az előre "lejámborított" oroszlánhoz (teleetetett, leszedált) hogy jó sok pénzért szelfizgessen vele.
2022. júl. 11. 18:07
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Itthon szerencsére törvény tiltja.
2022. júl. 11. 20:33
 16/20 A kérdező kommentje:

17. Nyilván nem leszedáltat akarok.

Amúgy azokat is bírom erkölcsileg akik 2 hormonkezelt hambi közt benyögik az állatkínzásos szájízt.

2022. júl. 11. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:
47%
Persze hogy lehet simogatni.. pénzért mindent, azt meg leszarod hogy az álltoknak ez rossz. Nem te voltál aki kiírta azt az idióta kérdést, hogy lobotómia elvégése után simogathatná-e a csimpánzt? Igaz hogy zöldség lesz az állatból, de az idióták akinek erre van igénye simogathatnák..
2022. júl. 11. 20:40
 18/20 A kérdező kommentje:
20. Még mindig nem értem hogy egy ártatlan dologból miért kell egyből lobotómiát csinálni. Inkább egyél egy szarvas pörköltet..
2022. júl. 11. 20:44
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Most hiába arcoskodsz, még mindig képtelen vagy megmagyarázni, miért akarsz vadállatokat csakúgy szándékosan piszkálni.
2022. júl. 13. 17:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Keress segítséget, sosem késő!

Nem tudom mit aláztak rajtad gyerekkorodban, de van kiút innen is.

2022. júl. 22. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!